BINKBIKES | Maak kennis met onze dealer in Den Haag | Huka

BINKBIKES Den Haag

Showroom locatie

“Wij zijn fietsenwinkel BINKBIKES Den Haag. BINKBIKES levert Urban Transport Solutions voor particulieren en bedrijven. Wij hebben meerdere vestigingen van BINKBIKES, wij zijn namelijk ook vinden in Rijswijk en Düsseldorf. BINKBIKES Cargo is onze speciaalzaak met moderne werkplaats voor diverse fietsen, e-bikes en speciaal fietsen waaronder de driewielers van Huka.” Aldus Bianca Kragten, eigenaar van BINKBIKES.

Bianca Kragten, eigenaar van BINKBIKES aan het woord

“BINKBIKES Cargo is onze speciaalzaak voor Urban Transport Solutions met een moderne werkplaats voor (zakelijke) fietsen, e-bikes en speciale fietsen van o.a. Huka. Wij hebben de Huka City en Cortes in onze showroom staan. Deze twee driewielfietsen kun je komen bekijken en uitproberen. De City kan met of zonder elektrische ondersteuning geleverd worden. Wil je graag een andere Huka testen? Dat is ook geen probleem. Wij kunnen in samenwerking met Huka er voor zorgen dat de fiets naar keuze bij ons in de showroom te bekijken is. Vrijwel alle fietsen die wij verkopen zijn voorzien van moderne elektrische aandrijvingen. Ook staan wij ook bekend om ons hoge service niveau. We onderscheiden ons door het feit, dat wij geen reparaties uitvoeren in onze winkels. Service en onderhoud voeren wij alleen uit in onze moderne werkplaats van ons aan de Maanweg 58 in Den Haag.”

Maak een afspraak voor een proefrit

“Je kunt ons bellen, mailen of appen en je komt te weten of wij de oplossing hebben die jij zoekt. Dat wil zeggen: rijklaar hebben staan of kunnen bestellen. Wij adviseren je graag en laten je daarom ook uitgebreid de mogelijkheden zien.”

Bezoekadres: Maanweg 58, 2516 AA Den Haag, Nederland
Telefoon: 0682859666 (Bianca) | 0614376342 (Jan)
E-mail: service@binkbikes.nl

Openingstijden BINKBIKES 

Maandag  Op afspraak
Dinsdag  Op afspraak
Woensdag  Op afspraak
Donderdag  Op afspraak
Vrijdag  Op afspraak
Zaterdag  Op afspraak
Zondag  Op afspraak

Terug naar overzicht verkooppunten

Meer van Huka? Meld je aan!