Butan Tweewielers | Maak kennis met onze dealer | Huka

Butan Tweewielers

Service locatie

Ben je op zoek naar een service dealer van Huka bij jou in de buurt? Of verblijf je elders in Nederland en wil je graag dat aan jouw Huka fiets service wordt verleend? “In de regio Arnhem vind je Butan Tweewielers. Wij zijn gespecialiseerd in aangepaste fietsen, omdat wij vinden dat iedereen recht heeft op onafhankelijkheid. Met ons jonge bedrijf hebben wij een no-nonsense aanpak en staat de service voorop. Aandacht voor elke klant is bij ons de standaard, wat je vraag of wens ook is, aldus Eddy”.  

Ben je je aan het oriënteren en wil je graag geadviseerd worden over een (nieuwe) Huka fiets? Of heb je jouw Huka fiets gekocht bij een showroom locatie en wil je graag service laten verlenen aan jouw Huka fiets? Dan adviseren we je om naar een showroom locatie te gaan bij jou in de buurt. Het overzicht van de showroom locaties tref je via deze pagina door de categorie ‘showroom locatie’ te selecteren. Indien je Huka fiets geleverd is via de WMO regeling van jouw gemeente, dan is de dealer die jouw fiets geleverd heeft, en waarmee de gemeente een contract heeft, het aanspreekpunt voor jouw service vragen.

Eddy, eigenaar bij Fietsenwinkel Butan Tweewielers Westervoort aan het woord

“Ik heb 25 jaar lang in de fietswereld gewerkt. Daar zag ik dat er veel schuurde binnen de fietswereld: door de steeds groter wordende vraag naar fietsen kwam de service voor de eindgebruiker te vaak in het geding. Dat moest anders, dus ben ik twee jaar geleden Butan Tweewielers begonnen met de insteek om dit beter te doen. Bij ons staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij staan helemaal achter onze producten, want een goede kwaliteit spreekt voor zich. Bij ons krijgen klanten alle vrijheid om te kiezen wat ze willen. Is er onverhoopt toch iets wat gerepareerd of vervangen moet worden? Dan doen wij daar niet moeilijk over. Kom dus vooral even langs!, aldus Eddy”

Bezoekadres: Dorpstraat 99-103, 6931 BG Westervoort
Telefoonnummer: 026- 382 8471
E-mailadres: info@butantweewielers.nl

Openingstijden Butan Tweewielers (fietsenwinkel omgeving Doesburg, Arnhem, Westervoort)

Maandag 13.00 uur tot 18.00 uur
Dinsdag 8.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag 8.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag 8.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 8.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Zondag gesloten

Meer van Huka? Meld je aan!