Joop Zandberg Rijwielen

Joop Zandberg Rijwielen

Showroom locatie

Bij fietsenwinkel Joop Zandberg Rijwielen in Grou (Friesland) staan ze altijd voor je klaar met een vakkundig advies. “Het belangrijkste vind ik dat mensen een fiets kopen die bij ze past”, aldus Sierd, de eigenaar van fietsenwinkel Joop Zandberg.

Sierd Zandberg, eigenaar bij fietsenwinkel Joop Zandberg aan het woord

“Een aantal jaren geleden rustte er nog een taboe op driewielfietsen. We merken dat dat nu steeds minder wordt. Wanneer iemand niet (meer) op een tweewieler kan fietsen, om wat voor reden dan ook, is een driewielfiets een goed alternatief. Daarom zijn we de samenwerking aangegaan met Huka. De samenwerking bevalt ons heel goed. Het contact is altijd snel gelegd en het is persoonlijk. In onze showroom hebben we de Huka modellen Vasco en Cortes staan voor een proefrit. Dat kan goed op ons terrein naast de winkel. Een proefrit bij jou thuis is ook een mogelijkheid. Voor de meeste mensen is dat ook een stukje meer vertrouwd. Op deze manier kunnen ze een blokje om fietsen in hun eigen omgeving.”

“We bestaan sinds 1996 en sinds 6 jaar ben ik de eigenaar. Ik heb het van mijn vader overgenomen. Hij had eerst de zaak aan huis en vanaf mijn elfde hielp ik al in de zaak. In de fietsmarkt zit altijd beweging en dat maakt het interessant en leuk. Het leukste vind ik het contact met de klanten. We geven persoonlijke aandacht en we komen aan huis voor het onderhoud of reparaties. We halen en brengen jouw Huka! Als het nodig is stellen we gratis een Huka leenfiets beschikbaar zodat je altijd mobiel blijft.”

Kom proef fietsen bij onze fietsenwinkel in de omgeving Grou-Franeker en Wommels!

“Je kan bij ons langskomen met of zonder afspraak voor een uitgebreid advies. Bij onze fietsenwinkel in de omgeving Grou-Franeker en Wommmels nemen we graag de tijd voor je! Je kunt bij ons de Huka driewielfietsen Vasco en Cortes uitproberen. Wil je een ander model uitproberen van Huka? Dat is ook mogelijk! We laten de fiets dan naar jou toe komen of naar onze showroom”, aldus Sierd Zandberg.

Bezoekadres: Oedsmawei 14, 9001 ZJ Grou
Telefoonnummer: 0566-624 123
E-mail: info@joopzandberg.nl

Openingstijden Joop Zandberg fietsenwinkel Grou

Maandag gesloten
Dinsdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Woensdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Donderdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 8.30 uur tot 20.00 uur*
Zaterdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Zondag gesloten

Terug naar overzicht verkooppunten

Meer van Huka? Meld je aan!