Bikenation

Bikenation

“Omdat de vraag, mede ook vanuit onze bestaande klantenkring naar aangepaste fietsen steeds groter wordt zijn we ons gaan specialiseren op aangepaste fietsen. Wij zijn officieel dealer en hebben ook altijd een testfiets in de showroom: in 2020 is dat de driewieler Cortes, elektrisch ondersteund. Maak een afspraak voor een proefrit of kom gewoon langs. Mocht je een ander model willen uitproberen dan kan dat ook!”

Heb je interesse in een ander model van de Huka collectie zoals de driewielfiets City of duofiets Orthros? Geen probleem. We ondersteunen je graag. Mocht je één of meerdere Huka fietsen willen bekijken of willen ervaren dan zorgen we ervoor dat dit mogelijk is. Dit kan bij ons op locatie, bij jou thuis of bij Huka in de showroom.

Franz Vis, Eigenaar Bikenation aan het woord

“Omdat je aangepaste fiets een echte fiets is, elektrisch of niet elektrisch, die gebruikt kan worden door iedereen, heeft deze ook het onderhoud en de service nodig die een fiets verdient. Van een grote servicebeurt tot en met een software update of andere remmen. Deze service kunnen wij je in onze moderne en grote werkplaats met ons gespecialiseerd personeel als geen ander bieden, aldus Franz Vis”.

Altijd op zoek naar de beste oplossing als fietsenwinkel in de omgeving Heerlen, Voerendaal en Landgraaf

Ons Bikenation team werkt met zichtbare passie samen aan oplossingen, een probleem is voor ons een uitdaging en resulteert in een oplossing. Daar gaan we elke dag voor als fietsenwinkel in de omgeving Heerlen, Voerendaal en Landgraaf. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Bezoekadres: Heigank 30, 6373 KR te Landgraaf
Telefoonnummer: 045-531 25 45
Email: info@bikenation.nl

Openingstijden Bikenation (fietsenwinkel omgeving Heerlen, Voerendaal en Landgraaf)

Maandag       gesloten
Dinsdag 10.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag 10.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag 10.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 10.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Zondag gesloten

 

Terug naar overzicht verkooppunten