Peter Macco

Peter Macco

Sinds 1939 bestaat fietsenwinkel Peter Macco al. Inmiddels zijn ze een bekende naam in Utrecht en omstreken met een showroom van 1500 vierkante meter. “We zijn een gerenommeerd familiebedrijf dat al 3 generaties lang van vader op zoon overgaat. We hebben ook klanten die al tientallen jaren bij ons komen en dat geeft wel vertrouwen! Dat gaat ook van generatie op generatie.” aldus Jimmy Macco, mede-eigenaar naast zijn vader.

Jimmy Macco, mede-eigenaar bij fietsenwinkel Peter Macco aan het woord

“We zijn begonnen met de Huka Copilot. Een klant wilde graag deze tandem via ons aanschaffen. Vanaf toen steeg de vraag naar Huka fietsen. Op dit moment hebben we de Huka fiets City in onze showroom staan. We hebben veel kennis in huis om je te adviseren over welke fiets het beste bij je past. Daarnaast zijn we heel service gericht. We hebben een haal- en brengservice en voor het onderhoud komen we ook aan huis met de reparatiebus. Van begin tot het eind regelen we alles voor je. We leggen alles uit, we weten welke opties er zijn en we hebben een prachtig buitenterrein waarop gefietst kan worden. Niets is te veel.”

“We blijven graag bij op gebied van elektronische systemen op fietsen. We scholen ons personeel jaarlijks bij in enkele systemen zoals Bafang en Shimano Steps, de systemen die ook op een elektrische fiets van Huka zitten. Om deze reden kun je jouw Huka ook goed bij ons laten onderhouden! We kunnen alles binnen 24 uur voor je regelen.”

Kom proef fietsen bij onze fietsenwinkel in de omgeving Utrecht – Vianen – Zeist – Driebergen – Breukelen

“Heb je interesse in een Huka? Kom dan langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Je kan altijd bij ons naar binnen lopen. Ook is het mogelijk om gratis te komen proef fietsen bij onze fietsenwinkel in de omgeving Utrecht – Vianen – Zeist – Breukelen.”

Bezoekadres: Nijverheidsweg 18B, 3534 AM Utrecht
Telefoonnummer: 030-243 3832
E-mail: info@petermacco.nl

Openingstijden fietsenwinkel Peter Macco (fietsenwinkel Utrecht – Vianen – Zeist – Breukelen)

Maandag

gesloten
Dinsdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Woensdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Donderdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 8.30 uur tot 17.00 uur
Zondag gesloten

 

Terug naar overzicht verkooppunten