Fietsspeciaalzaak Alex van Oeveren - Service locatie - Huka

Fietsspeciaalzaak Alex van Oeveren

Service locatie

Ben je op zoek naar een Huka service dealer in de buurt van Stein? Of ben je tijdelijk in de omgeving Stein en wil je graag dat aan jouw Huka fiets service wordt verleend? Fietsspeciaalzaak Alex van Oeveren in Stein kan je ondersteunen met het periodieke onderhoud aan jouw Huka. Daarnaast kunnen ze jouw Huka voorzien van reparaties. We adviseren je om jaarlijks een onderhoudsbeurt te plannen bij jouw dichtstbijzijnde dealer.

Ben je je aan het oriënteren en wil je graag advies over een (nieuwe) Huka fiets? Of heb je jouw Huka fiets gekocht bij een showroom locatie en wil je graag service laten verlenen aan jouw Huka fiets? Dan raden we je aan om naar een showroom locatie te gaan bij jou in de buurt. Het overzicht van de showroom locaties vind je via deze pagina door de categorie ‘showroom locatie’ te selecteren. Is je Huka fiets geleverd via de WMO regeling van jouw gemeente? Dan is de dealer of de zorgwinkel die jouw fiets geleverd heeft, en waarmee de gemeente een contract heeft, het aanspreekpunt voor jouw service vragen.

Informatie over Fietsspeciaalzaak Alex van Oeveren in Stein

“Wil je het periodieke onderhoud laten verrichten of wil je dat jouw fiets gerepareerd wordt? Breng jouw Huka dan langs bij Fietsspeciaalzaak Alex van Oeveren. In ons professioneel ingerichte werkplaats kunnen we jouw fiets goed voorzien van onderhoud en reparaties. We hebben meer dan 20 jaar ervaring en onze fietsenmakers zijn gediplomeerd. Als het een kleine reparatie is die we direct kunnen uitvoeren, dan is er koffie terwijl je wacht”, aldus Fietsspeciaalzaak Alex van Oeveren.

Bezoekadres: De Halstraat 17, 6171 HJ Stein
Telefoonnummer: 046-433 4156
E-Mail: aoeveren@home.nl

Openingstijden Werkplaats Fietsspeciaalzaak Alex van Oeveren

Maandag gesloten
Dinsdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Woensdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Donderdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Vrijdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 16.00 uur
Zondag gesloten

 

Terug naar verkooppunten

Meer van Huka? Meld je aan!