Hordijk Tweewielers - Service dealer - Huka

Hordijk Tweewielers

Service locatie

Ben je op zoek naar een service dealer van Huka in de omgeving van Rotterdam? Of verblijf je daar in de buurt en wil je graag dat aan jouw Huka fiets service wordt verleend? Bij Hordijk Tweewielers in Rotterdam kun je terecht voor reparaties aan jouw Huka fiets. Daarnaast kan Hordijk Tweewielers je ondersteunen met het periodieke onderhoud. We adviseren je om elk jaar een onderhoudsbeurt te plannen bij jouw dichtstbijzijnde dealer.

Ben je je aan het oriënteren en wil je graag geadviseerd worden over een nieuwe Huka fiets? Of heb je jouw Huka fiets gekocht bij een showroom locatie en wil je graag onderhoud laten verrichten? Dan raden we je aan om naar een showroom locatie te gaan bij jou in de buurt. Het overzicht van de showroom locaties tref je via deze pagina door de categorie ‘showroom locatie’ te selecteren. Indien je Huka fiets geleverd is via de WMO regeling van jouw gemeente dan is de dealer of de zorgwinkel die jouw fiets geleverd heeft het aanspreekpunt voor jouw service vragen.

Informatie over Hordijk Tweewielers te Rotterdam

Al meer dan 50 jaar is Hordijk Tweewielers in de Rotterdamse wijk Terbregge gevestigd. Voor onderhoud en reparaties aan je Huka kan je die hier naartoe brengen. “In onze uitgebreide werkplaats voeren onze vakkundige monteurs het onderhoud uit aan jouw fiets. Door ons grote magazijn hebben we veel onderdelen op voorraad. We leveren snelle service. Onze monteurs zorgen ervoor dat je binnen een dag weer veilig de weg op kan, mits de onderdelen aanwezig zijn”, aldus Hordijk Tweewielers.

Bezoekadres: Terbregseweg 18, 3056 JW Rotterdam
Telefoonnummer: 010-420 1528
E-Mail: info@hordijktweewielers.nl

Openingstijden Hordijk Tweewielers

Maandag 8.30 uur tot 17.30 uur
Dinsdag 8.30 uur tot 17.30 uur
Woensdag 8.30 uur tot 17.30 uur
Donderdag 8.30 uur tot 17.30 uur
Vrijdag 8.30 uur tot 17.30 uur
Zaterdag 8.30 uur tot 16.30 uur
Zondag gesloten

 

Terug naar verkooppunten

Meer van Huka? Meld je aan!