Hulzinga Tweewielers Elsloo - Service locatie - Huka

Hulzinga Tweewielers

Service locatie

Woon je in de buurt van Elsloo en ben je op zoek naar een service dealer van Huka? Of verblijf je in de omgeving van Elsloo? Hulzinga Tweewielers in Elsloo kan je ondersteunen met de reparatie van jouw Huka fiets. Daarnaast kan Hulzinga Tweewielers je ondersteunen met het periodieke onderhoud. We raden je aan om jaarlijks een onderhoudsbeurt te plannen bij jouw dichtstbijzijnde dealer, zoals beschreven in de gebruikershandleiding.

Ben je je aan het oriënteren en wil je graag geadviseerd worden over een nieuwe Huka fiets? Of heb je jouw Huka fiets gekocht bij een showroom locatie en wil je onderhoud laten uitvoeren? Dan adviseren we je om naar een showroom locatie te gaan bij jou in de buurt. Het overzicht van de showroom locaties vind je via deze pagina door de categorie ‘showroom locatie’ te selecteren. Als je Huka fiets geleverd is via de WMO regeling van jouw gemeente dan is de dealer of de zorgwinkel die jouw fiets geleverd heeft het aanspreekpunt voor jouw service vragen.

Informatie over Hulzinga Tweewielers in Elsloo

Wil je dat je fiets gerepareerd wordt of wil je het onderhoud door Hulzinga Tweewielers laten verrichten? Ga dan langs bij de werkplaats. “We verrichten vakkundige reparaties en voeren onderhoud uit. We raden je aan om een elektrische fiets eenmaal per jaar langs te brengen voor een onderhoudsbeurt. In overleg is het mogelijk om de fiets te halen of te brengen”, aldus Hulzinga Tweewielers te Elsloo.

Bezoekadres: Hoofdweg 38, 8424 PM Elsloo
Telefoonnummer: 0561-421 778
E-Mail: info@hulzingatweewielers.nl

Openingstijden* Werkplaats Hulzinga Tweewielers

Maandag gesloten
Dinsdag 13.00 uur tot 17.00 uur
Woensdag gesloten
Donderdag 13.00 uur tot 17.00 uur
Vrijdag 13.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 16.00 uur
Zondag gesloten

*Dit zijn de openingstijden in het laagseizoen van 1 november tot 1 april. In het hoogseizoen zijn de openingstijden flexibel.

Terug naar verkooppunten

Meer van Huka? Meld je aan!