Janwillem Bodegraven | Dat is fietsen - Service dealer - Huka

Janwillem Bodegraven | Dat is fietsen

Service locatie

Ben je op zoek naar een service dealer van Huka bij jou in de buurt? Of verblijf je elders in Nederland en wil je graag dat aan jouw Huka fiets service wordt verleend? Janwillem Bodegraven | Dat is fietsen ondersteunt jou met de reparatie van jouw Huka fiets. Ook kunnen ze het periodieke onderhoud uitvoeren. We adviseren je om jaarlijks een onderhoudsbeurt te plannen bij een service dealer bij jou in de buurt.

Heb je jouw Huka fiets gekocht bij een showroom locatie en wil je graag service laten verlenen aan jouw Huka fiets? Of ben je je aan het oriënteren en wil je graag geadviseerd worden over een (nieuwe) Huka fiets? Dan adviseren we je om naar een showroom locatie te gaan bij jou in de buurt. Het overzicht van de showroom locaties vind je via deze pagina door de categorie ‘showroom locatie’ te selecteren. Indien je Huka fiets geleverd is via de WMO regeling van jouw gemeente dan is de dealer of de zorgwinkel die jouw fiets geleverd heeft het aanspreekpunt voor jouw service vragen.

Informatie over Janwillem Bodegraven | Dat is fietsen

In de werkplaats van Janwillen Bodegraven helpen ze je graag weer op het zadel van jouw Huka fiets. Ze zijn onder andere gespecialiseerd in het onderhoud van fietsen met trapondersteuning. “Al onze monteurs staan met enthousiasme voor jou klaar”,  aldus Janwillem Bodegraven.

Bezoekadres: Kerkstraat 53, 2411 AA Bodegraven
Telefoonnummer: 0172-612405
E-Mail: winkel@datisfietsen.nl

Openingstijden

Maandag 13.00 uur tot 18.00 uur
Dinsdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Woensdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Donderdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 16.00 uur
Zondag gesloten

 

Terug naar verkooppunten

Meer van Huka? Meld je aan!