Medipoint Arnhem | maak kennis met onze dealer | Huka

Medipoint Arnhem

WMO

Wens je graag weer mobiel(er) te worden? En wil je daarbij gebruik maken van een Huka fiets via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning)? Of kom je daarvoor in aanmerking? Bij Medipoint Arnhem kun je terecht voor zorg- en welzijnsproducten, waaronder de fiets collectie van Huka en de rolstoelscooter Pendel.

Naast het WMO punt in Arnhem zijn er meer dan 50 winkels in Nederland. Zo is er altijd wel een winkel bij je in de buurt. Op onze locatie in Arnhem tref je het uitleenpunt. Onze specialisten voorzien je graag van persoonlijk advies over onze services en producten.

Medipoint werkt samen met partijen zoals gemeenten en zorgverzekeraars

Medipoint is de grootste aanbieder van zorghulpmiddelen in Nederland. Als dé thuiszorgwinkel van Nederland zijn wij jouw aanspreekpunt voor advies over producten en het lenen, huren en kopen van producten. We proberen je altijd zo persoonlijk en goed mogelijk te helpen. Medipoint werkt samen met partijen zoals gemeenten en zorgverzekeraars. Gemeenten regelen vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) hulpmiddelen voor hun inwoners. Via je zorgverzekeraar profiteer je altijd direct van korting bij Medipoint. Als jouw hulpmiddel in aanmerking komt voor vergoeding, zorgen wij ervoor dat de aanvraag direct via je gemeente of zorgverzekeraar gaat.

Bereikbaarheid Medipoint Arnhem

Ben je niet in de gelegenheid om naar een winkel te komen? Dan kun je gebruikmaken van de Medipoint Thuisservice voor persoonlijk advies aan huis. Daarnaast kunt u 24/7 terecht op onze webshop.

Bezoekadres: Hazenkamp 24, 6836 BA Arnhem
Telefoonnummer: +31 (0)88 102 0100
E-mail: wmo.arnhem@medipoint.nl

Ga terug naar overzicht verkooppunten

 

Meer van Huka? Meld je aan!