Medipoint Den Haag | Maak kennis met onze WMO dealer | Huka

Medipoint Den Haag | winkel

WMO

Wens je graag weer mobiel(er) te worden? En wil je daarbij gebruik maken van een Huka fiets via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning)? Of kom je daarvoor in aanmerking? Bij Medipoint Den Haag kun je terecht voor zorg- en welzijnsproducten, waaronder de fiets collectie van Huka en de rolstoelscooter Pendel. Naast de vestiging in Den Haag zijn er meer dan 50 winkels in Nederland. Zo is er altijd wel een winkel bij je in de buurt. Op onze locatie in Den Haag tref je zowel de winkel als het uitleenpunt. Onze specialisten voorzien je graag van persoonlijk advies over onze services en producten.

Medipoint is de grootste aanbieder van zorghulpmiddelen in Nederland. Als dé thuiszorgwinkel van Nederland zijn wij jouw aanspreekpunt voor advies over producten en het lenen, huren en kopen van producten. We proberen je altijd zo persoonlijk en goed mogelijk te helpen. Medipoint werkt samen met partijen zoals gemeenten en zorgverzekeraars. Gemeenten regelen vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) hulpmiddelen voor hun inwoners. Via je zorgverzekeraar profiteer je altijd direct van korting bij Medipoint. Als jouw hulpmiddel in aanmerking komt voor vergoeding, zorgen wij ervoor dat de aanvraag direct via je gemeente of zorgverzekeraar gaat.

Bereikbaarheid Medipoint Den Haag

Ben je niet in de gelegenheid om naar een winkel te komen? Dan kun je gebruikmaken van de Medipoint Thuisservice voor persoonlijk advies aan huis. Daarnaast kunt u 24/7 terecht op onze webshop. Uiteraard mag je ook contact opnemen met onze winkel via onderstaande contactgegevens. We helpen je graag.

Bezoekadres: Els Borst-Eilersplein 275, 2545 AA Den Haag (gelegen in de hal van het Haga ziekenhuis, locatie Leyweg)
Telefoonnummer: +31 (0)88 102 0100
E-mail: Winkel.DenHaag.Haga@Medipoint.nl

Openingstijden Medipoint Den Haag

Maandag 10.00 uur tot 14.00 uur
Dinsdag 10.00 uur tot 14.00 uur
Woensdag 10.00 uur tot 14.00 uur
Donderdag 10.00 uur tot 14.00 uur
Vrijdag 10.00 uur tot 14.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Ga terug naar overzicht verkooppunten

Meer van Huka? Meld je aan!