Medipoint Goes | Maak kennis met onze WMO dealer | Huka

Medipoint Goes | winkel

WMO

Wens je graag weer mobiel(er) te worden? En wil je daarbij gebruik maken van een Huka fiets via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning)? Of kom je daarvoor in aanmerking? Bij Medipoint Goes kun je terecht voor zorg- en welzijnsproducten, waaronder de fiets collectie van Huka en de rolstoelscooter Pendel. Met meer dan 50 winkels in Nederland is er altijd wel een winkel bij je in de buurt, zo ook in Goes. Op onze locatie tref je zowel de winkel als het uitleenpunt. Onze specialisten voorzien je graag van persoonlijk advies over onze services en producten.

Hoe we te werk gaan

Medipoint is de grootste aanbieder van zorghulpmiddelen in Nederland. Als dé thuiszorgwinkel van Nederland zijn wij jouw aanspreekpunt voor advies over producten en het lenen, huren en kopen van producten. We proberen je altijd zo persoonlijk en goed mogelijk te helpen. Medipoint werkt samen met partijen zoals gemeenten en zorgverzekeraars. Gemeenten regelen vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) hulpmiddelen voor hun inwoners. Via je zorgverzekeraar profiteer je altijd direct van korting bij Medipoint. Als jouw hulpmiddel in aanmerking komt voor vergoeding, zorgen wij ervoor dat de aanvraag direct via je gemeente of zorgverzekeraar gaat.

Bereikbaarheid Medipoint Goes

Bezoekadres: Klein Frankrijk 31, 4461 ZN te Goes
Telefoonnummer: 088- 102 0100
E-Mail: winkel.goes@medipoint.nl

Ben je niet in de gelegenheid om naar een winkel te komen? Dan kun je gebruikmaken van de Medipoint Thuisservice voor persoonlijk advies aan huis. Daarnaast kan je 24/7 terecht op onze webshop. Of neem contact met ons op via bovenstaande gegevens. We staan je graag te woord bij Medipoint Goes!

Openingstijden Medipoint Goes

Maandag 8.30 uur tot 17.00 uur
Dinsdag 8.30 uur tot 17.00 uur
Woensdag 8.30 uur tot 17.00 uur
Donderdag 8.30 uur tot 17.00 uur
Vrijdag 8.30 uur tot 17.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Ga terug naar overzicht verkooppunten

Meer van Huka? Meld je aan!