Metropool Fietsen - service dealer - Huka

Metropool Fietsen

Service locatie

Zoek je naar een service locatie van Huka bij jou in de buurt? Door heel Nederland zijn er service dealers gevestigd. Metropool Fietsen in Venlo is daar één van. Zij kunnen je ondersteunen met de reparatie en het periodieke onderhoud aan jouw Huka fiets. We adviseren je om ieder jaar een onderhoudsbeurt te plannen bij jouw dichtstbijzijnde dealer van Huka, zoals beschreven in de gebruikershandleiding.

Ben je je aan het oriënteren en wil je graag informatie over een (nieuwe) Huka fiets? Of heb je jouw Huka fiets gekocht bij een showroom locatie en wil je graag het onderhoud regelen voor je fiets? Dan adviseren we je om naar een showroom locatie te gaan bij jou in de buurt. Het overzicht van de showroom locaties tref je via deze pagina door de categorie ‘showroom locatie’ te selecteren. Indien je Huka fiets geleverd is via de WMO regeling van jouw gemeente, dan is de zorgwinkel of dealer die jouw fiets geleverd heeft het aanspreekpunt voor jouw service vragen.

Informatie over Metropool Fietsen

Bij Metropool Fietsen in Venlo zijn de monteurs ervaren en zijn ze gespecialiseerd op het gebied van E-bikes. Wil je service voor jouw Huka fiets? Maak dan eerst een afspraak. “Het team bestaat uit mensen die passie hebben voor fietsen. Met veel plezier staan we dagelijks klaar om jou ook te passioneren. Een van de mogelijkheden is onze haal- en brengservice. Tegen een vergoeding halen wij de fiets bij jou thuis op en brengen deze ook weer terug na de servicebeurt. Kwaliteit en fietsplezier is in hoofdletters bij ons geschreven”,  aldus Metropool Fietsen.

Bezoekadres: Straelseweg 27c, 5911 CL Venlo
Telefoonnummer: 077-354 9944
E-Mail: info@metropoolfietsen.nl

Openingstijden Werkplaats Metropool Fietsen, Venlo

Maandag gesloten
Dinsdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 16.00 uur
Zondag gesloten

Terug naar verkooppunten

Meer van Huka? Meld je aan!