Morsink Tweewielers - Service locatie - Huka

Morsink Tweewielers

Service locatie

Ben je op zoek naar een service dealer van Huka bij jou in de buurt? Of verblijf je elders in Nederland en wil je graag dat aan jouw Huka fiets service wordt verleend? Morsink Tweewielers in Goor kan je ondersteunen met de service van jouw Huka fiets en het periodieke onderhoud ervan. We adviseren je namelijk om je Huka te voorzien van een jaarlijkse servicebeurt. 

Ben je je aan het oriënteren en wil je graag geadviseerd worden over een (nieuwe) Huka fiets? Dan adviseren we je om naar een showroom locatie te gaan bij jou in de buurt. Het overzicht van de showroom locaties tref je via deze pagina door de categorie ‘showroom locatie’ te selecteren. Indien je Huka fiets geleverd is via de WMO regeling van jouw gemeente, dan is de dealer of de zorgwinkel die jouw fiets geleverd heeft het aanspreekpunt voor jouw service vragen.

Informatie over Morsink Tweewielers te Goor

“Morsink Tweewielers beschikt over een moderne werkplaats waar alle voorkomende reparatie uitgevoerd kunnen worden. Zowel aan  Huka fietsen met en zonder trapondersteuning. Alle monteurs zijn gediplomeerd en gaan vlot en vakkundig te werk. Wij staan 6 dagen per week voor je klaar met een deskundig advies en een goede service”,  aldus Morsink Tweewielers.

Bezoekadres: Mossendamsdwarsweg 2, 7472 DB Goor
Telefoonnummer: 0547-274 344
E-Mail: info@morsinktweewielers.nl

Openingstijden fietsenwinkel Morsink Tweewielers

Maandag 13.00 uur tot 18.00 uur
Dinsdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Zondag gesloten

 

Terug naar verkooppunten

Meer van Huka? Meld je aan!