Nomen Tweewielers - Huka

Nomen Tweewielers

Service locatie

“Wij zitten met ons bedrijf aan de Raadhuisweg in Reeuwijkbrug. Reeuwijk is een plaats waar heel veel gefietst wordt in verband met de mooie Reeuwijkse plassen. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Zo kunnen de mensen altijd bij ons terecht voor een goed advies en voor een eventuele proefrit. Wij hebben nu van de aangepaste fietsen alleen nog  de Cortes driewielfiets staan”, aldus Jim Nomen.

Uiteraard is het ook mogelijk om een andere fiets uit de Huka collectie te zien en uit te proberen. In overleg met Huka zorgen we ervoor dat deze fiets bij ons in de winkel te zien is. Denk hierbij aan de driewieler Vasco of de duofiets Orthros.

Jim Nomen, eigenaar Nomen Tweewielers aan het woord

“Wij Nomen Tweewielers zijn een familiebedrijf wat al heel wat jaren mee draait in de fietsenbranche. Onze winkel is aangesloten bij Bike Totaal. In onze winkel werken we met een leuk team collega’s, die veel kennis hebben van de fietsen. In loop van de jaren is het assortiment van de fietsen in onze winkel wel wat veranderd. Wij gaan graag mee met de tijd,  dus van alleen een stadfiets, sportieve fiets en kinderfiets hebben wij het assortiment uitgebreid met elektrische fietsen, huurfietsen en nu ook met de aangepaste fiets.  Zo kunnen er nog meer mensen van onze winkel en service gebruik maken. Wij gunnen iedereen het plezier van fietsen, dus ook de mensen die daar wat hulp bij nodig hebben,” aldus Jim Nomen.

Maa keen afspraak!

“Als je interesse hebt in een fiets of je wilt  graag een proefrit maken, is het advies om even een afspraak te maken. Dan zorgen wij dat de fiets netjes voor je klaar staat. We heten je van harte welkom! Wij hopen je bij deze wat inzicht te hebben gegeven in ons bedrijf en zien je graag een keer in onze winkel,” aldus Jim Nomen.

Bezoekadres: Raadhuisweg 29-31, 2811 HT te Reeuwijk
Telefoonnummer: 0528-351218
E-Mail: info@nomenfietsen.nl

Openingstijden Jim Nomen

Maandag Gesloten
Dinsdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Woensdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Donderdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 8.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 16.00 uur
Zondag gesloten

 

 

Terug naar overzicht verkooppunten

 

Meer van Huka? Meld je aan!