Nomen Tweewielers | Maak kennis met onze Service dealer | Huka

Nomen Tweewielers

Service locatie

Ben je op zoek naar een service dealer van Huka in de omgeving van Gouda? Nomen Tweewielers in Reeuwijk is het juiste adres! Zij ondersteunen je met het onderhoud en de reparaties aan jouw Huka fiets. We raden je aan om periodiek een onderhoudsbeurt te plannen bij jouw dichtstbijzijnde dealer.

Ben je je aan het oriënteren en wil je graag geïnformeerd worden over een nieuwe Huka fiets? Of heb je jouw Huka fiets gekocht bij een showroom locatie en wil je graag service laten verlenen aan jouw Huka fiets? Dan raden we je aan om naar een showroom locatie te gaan bij jou in de buurt. Het overzicht van de showroom locaties tref je via deze pagina door de categorie ‘showroom locatie’ te selecteren. Indien je Huka fiets geleverd is via de WMO regeling van jouw gemeente dan is de dealer die jouw fiets geleverd heeft het aanspreekpunt voor jouw service vragen.

Informatie over Nomen Tweewielers te Reeuwijk

“Wij, Nomen, Tweewielers zijn een familiebedrijf dat al heel wat jaren mee draait in de fietsenbranche. Onze winkel is aangesloten bij Bike Totaal. Wij zitten met ons bedrijf aan de Raadhuisweg in Reeuwijkbrug. Reeuwijk is een plaats waar heel veel gefietst wordt in verband met de mooie Reeuwijkse plassen. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Zo kunnen de mensen altijd bij ons terecht voor een goed advies. In onze winkel werken we met een leuk team collega’s die veel kennis hebben van de fietsen. Wij gunnen iedereen het plezier van fietsen” aldus eigenaar Jim Nomen.

Bezoekadres: Raadhuisweg 29-31, 2811 HT Reeuwijk
Telefoonnummer: 0528-351 218
E-Mail: info@nomenfietsen.nl

Openingstijden Jim Nomen

Maandag Gesloten
Dinsdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Woensdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Donderdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 8.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 16.00 uur
Zondag gesloten

 

 

Terug naar overzicht verkooppunten

 

Meer van Huka? Meld je aan!