Nouws Tweewielercentrum | Bekijk onze Service dealer | Huka

Nouws Tweewielercentrum

Service locatie

Ben je op zoek naar een service dealer van Huka in de buurt van Zundert? Of ben jeop vakantie in deze streek en wil je graag service laten verlenen aan jouw Huka? Nouws Tweewielercentrum kan je ondersteunen met de reparatie van jouw Huka fiets. Daarnaast kan Nouws Tweewielcentrum je ondersteunen met het periodieke onderhoud. We adviseren je om jaarlijks een onderhoudsbeurt te plannen bij jouw dichtstbijzijnde (service) dealer, zoals beschreven in de gebruikershandleiding.

Ben je je aan het oriënteren en wil je graag geadviseerd worden over een (nieuwe) Huka fiets? Of heb je jouw Huka fiets gekocht bij een showroom locatie en wil je graag service laten verlenen aan jouw Huka fiets? Dan adviseren we je om naar een showroom locatie te gaan bij jou in de buurt. Het overzicht van de showroom locaties vind je op deze pagina door de categorie ‘showroom locatie’ te selecteren. Is de Huka geleverd via de WMO regeling van jouw gemeente? Dan is de dealer of de zorgwinkel die jouw fiets geleverd heeft het aanspreekpunt voor jouw service vragen.

Onderhoud bij Nouws Tweewielcentrum te Zundert

Al sinds 1938 is Nouws Tweewielercentrum gevestigd in Zundert. “Ons pand is maar liefst 800 vierkante meter groot inclusief werkplaats. Door onze lange ervaring in de fietsenmakersbranche, kun je spreken van vakmanschap in onze moderne werkplaats. Jouw Huka fiets is in goede handen bij ons! We hebben het BOVAG kwaliteitskeurmerk. Het is mogelijk om de fiets langs te brengen voor reparaties zonder afspraak”, aldus Nouws Tweewielcentrum in Zundert.

Bezoekadres: Achtmaalseweg 10, 4881 VL Zundert
Telefoonnummer: 076-597 3359
E-Mail: info@nouwstweewielcentrum.nl

Openingstijden Werkplaats Nouws Tweewielercentrum

Maandag gesloten
Dinsdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Woensdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Donderdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 8.30 uur tot 20.00 uur
Zaterdag 8.30 uur tot 16.00 uur
Zondag gesloten

 

Terug naar verkooppunten

Meer van Huka? Meld je aan!