Profile Riesewijk | Maak kennis met onze Service dealer | Huka

Profile Riesewijk

Service locatie

Ben je op zoek naar een service locatie van Huka bij jou in de buurt? Of verblijf je in de buurt van Deventer en wil je graag dat er service wordt verleend aan jouw Huka fiets? Profile Riesewijk kan je ondersteunen met de reparatie van jouw Huka. Daarnaast kan Profile Riesewijk je ondersteunen met het periodieke onderhoud. We adviseren je om jaarlijks een onderhoudsbeurt te plannen bij jouw dichtstbijzijnde dealer, zoals beschreven in de gebruikershandleiding.

Ben je je aan het oriënteren en wil je graag geadviseerd worden over een (nieuwe) Huka fiets? Of heb je jouw Huka fiets gekocht bij een showroom locatie en wil je graag service laten verlenen aan jouw Huka fiets? Dan adviseren we je om naar een showroom locatie te gaan bij jou in de buurt.  Via deze pagina vind je onze showroom locaties. Vul daar jouw postcode in en vink de categorie ‘showroom locatie’ aan. Indien je Huka fiets geleverd is via de WMO regeling van jouw gemeente, dan is de zorgwinkel of de dealer die jouw fiets geleverd heeft het aanspreekpunt voor jouw service vragen.

Informatie over Profile Riesewijk te Deventer

Wil je jouw Huka voorzien van een onderhoudsbeurt en ben je in de buurt van Deventer? Neem dan contact op met Profile Riesewijk om een afspraak te maken. “We zijn bekend met alle moderne fietstechnologieën en zijn we Shimano Service Center. Onze monteurs van de werkplaats zijn gekwalificeerd en worden regelmatig bijgeschoold. We zorgen ervoor dat we jouw Huka piekfijn in orde maken”,  aldus Profile Riesewijk.

Bezoekadres: Essenstraat 4, 7418 BM Deventer
Telefoonnummer: 057-0677 750
E-Mail: info@riesewijk.nl

Openingstijden Werkplaats Profile Riesewijk

Maandag gesloten
Dinsdag 8.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag 8.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag 8.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 8.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Zondag gesloten

 

Terug naar verkooppunten

Meer van Huka? Meld je aan!