Profile Van Oudenaarden - Service dealer - Huka

Profile Van Oudenaarden

Service locatie

Ben je op zoek naar een service dealer van Huka in Brielle? Of verblijf je in de omgeving van Brielle en wil je graag dat de service dealer aan jouw Huka fiets onderhoud verricht? Profile Van Oudenaarden te Brielle kan de reparatie van jouw Huka fiets uitvoeren. Daarnaast kan Profile Van Oudenaarden je ondersteunen met het periodieke onderhoud. We adviseren je om jaarlijks een onderhoudsbeurt te plannen bij jouw dichtstbijzijnde dealer, zoals beschreven in de gebruikershandleiding.

Ben je je aan het oriënteren en wil je graag geadviseerd worden over een (nieuwe) Huka fiets? Of heb je jouw Huka fiets gekocht bij een showroom locatie en wil je graag service laten verlenen aan jouw Huka fiets? Dan adviseren we je om naar een showroom locatie te gaan bij jou in de buurt. Het overzicht van de showroom locaties vind je via deze pagina door de categorie ‘showroom locatie’ te selecteren. Indien je Huka fiets geleverd is via de WMO regeling van jouw gemeente, dan is de dealer die jouw fiets geleverd heeft, en waarmee de gemeente een contract heeft, het aanspreekpunt voor jouw service vragen.

Informatie over Profile Van Oudenaarden in Brielle

“Profile Van Oudenaarden beschikt over een professionele werkplaats voor het onderhoud aan jouw Huka! In 1926 werd Profile van Oudenaarden opgericht. Nu zijn we uitgegroeid tot een fietsspeciaalzaak met 6 vaste medewerkers. In onze werkplaats doen we het onderhoud aan fietsen waar wij de onderdelen voor hebben. Neem daarom eerst contact op om de mogelijkheden te bespreken en om een afspraak te maken. Voor reparaties hebben we een haal- en brengservice”, aldus Profile Van Oudenaarden

Bezoekadres: Het Woud 4, 3232 LN Brielle
Telefoonnummer: 0181-413 351
E-Mail: werkplaats@profilevanoudenaarden.nl

Openingstijden Werkplaats Profile Van Oudenaarden

Maandag gesloten
Dinsdag 8.30 uur tot 17.30 uur
Woensdag 8.30 uur tot 17.30 uur
Donderdag 8.30 uur tot 17.30 uur
Vrijdag 8.30 uur tot 17.30 uur
Zaterdag 8.30 uur tot 17.00 uur
Zondag gesloten

 

Terug naar verkooppunten

Meer van Huka? Meld je aan!