Quest 88 - Huka dealer in het Verenigd Koninkrijk

Quest 88

Buitenlandse dealer

“Quest 88 is een klein bedrijf met een groot hart, een hart om mensen mee te helpen hun levensdoelen te bereiken. Het is begonnen als een familiebedrijf door oprichter en senior orthese maker, Jeremy Henshaw. Ons achtergrond op het gebied van steunzolen beïnvloedt vandaag de dag nog steeds onze aanpak, vooral als het gaat om onze aandacht voor detail. Onze ervaren product specialisten zijn erop gericht jou te helpen de juiste oplossing te vinden,” aldus Robert van Quest 88.

Robert Henshaw, manager bij Britse fietsenwinkel shop Quest 88, aan het woord

“Quest 88 heeft meer dan 30 jaar ervaring met het oplossen van de vele kleine dingen die soms de grootste hindernissen vormen voor onafhankelijkheid en beweging. Dit omvat op maat gemaakte accessoires om te helpen bij het sturen, trappen, remmen en nog veel meer. Neem contact met ons op en wij helpen jou het schijnbaar onmogelijke toch mogelijk te maken.”

“We erkennen dat velen van ons iets kunnen hebben dat ons belemmert om een leven te leiden dat meer ruimte biedt. Of dat nu te maken heeft met ziekte, een gebrek aan zelfvertrouwen, zorgen over fitheid of een verstoord evenwicht. De Quest Hub is bedoeld voor iedereen, ongeacht vaardigheid of leeftijd, die ooit over fietsen heeft nagedacht. Wij geloven dat met de juiste middelen, goed advies en een beetje aanmoediging iedereen dromen kan omzetten in werkelijkheid!”

Maak een afspraak voor een proefrit!

“Bel met onderstaand nummer om een afspraak te maken voor een proefrit op de driewielfiets Cortes van Huka!”

Bezoekadres: St Julians Friars 1, Shrewsbury SY1 1XL, United Kingdom
Telefoonnummer: +44 (0)1952 463050
E-mail: hubshrewsbury@quest88.com

Openingstijden fietsenwinkel Quest 88, Shifnal, Verenigd Koninkrijk

Maandag gesloten
Dinsdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Woensdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Donderdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Vrijdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag 10.00 uur tot 16.00 uur
Zondag gesloten

Terug naar overzicht verkooppunten

Meer van Huka? Meld je aan!