Rens Petiet tweewielers - Service locatie - Huka

Rens Petiet tweewielers

Service locatie

Zoek je naar een service dealer van Huka in de buurt van Middelburg? Rens Petiet tweewielers  kan je ondersteunen met de reparatie van jouw Huka fiets, mits je die daar gekocht hebt. Daarnaast kan Rens Petiet tweewielers het periodieke onderhoud uitvoeren. We adviseren je om ieder jaar een onderhoudsbeurt te plannen bij jouw dichtstbijzijnde dealer, zoals beschreven in de gebruikershandleiding.

Ben je je aan het oriënteren en wil je graag meer informatie over een Huka fiets? Of heb je jouw Huka fiets gekocht bij een showroom locatie en wil je graag service laten verlenen aan jouw Huka fiets? Dan raden we je aan om naar een showroom locatie te gaan bij jou in de buurt. Het overzicht van de showroom locaties tref je via deze pagina door de categorie ‘showroom locatie’ te selecteren en je plaatsnaam in te vullen. Indien je Huka fiets geleverd is via de WMO regeling van jouw gemeente dan is de dealer of de zorgwinkel die jouw fiets geleverd heeft, en waarmee de gemeente een contract heeft, het aanspreekpunt voor jouw service vragen.

Informatie over Rens Petiet tweewielers in Middelburg

Bij Rens Petiet Tweewielers in Middelburg kun je terecht voor onderhoud en reparaties als je daar de fiets hebt aangeschaft. “Op afspraak geven we jouw fiets een onderhoudsbeurt. Voor kleine reparaties kun je langskomen. We kunnen ook speciale service beurten verrichten aan je fiets. We controleren dan de belangrijkste onderdelen en stellen, indien nodig, onderdelen opnieuw af “, aldus Rens Petiet tweewielers.

Bezoekadres: Korte Noordstraat 53, 4331 CH Middelburg
Telefoonnummer: 0118-624 394
E-Mail: info@renspetiet.nl

Openingstijden Werkplaats Rens Petiet tweewielers

Maandag gesloten
Dinsdag 8.00 uur tot 17.30 uur
Woensdag 8.00 uur tot 17.30 uur
Donderdag 8.00 uur tot 17.30 uur
Vrijdag 8.00 uur tot 17.30 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Zondag gesloten

 

Terug naar verkooppunten

Meer van Huka? Meld je aan!