Rijwielhandel Tieleman & Zoon | Bekijk onze Service dealer | Huka

Rijwielhandel Tieleman & Zoon

Service locatie

Ben je op zoek naar een service dealer van Huka in de buurt van Utrecht? Of verblijf je in de omgeving van Utrecht en wil je graag dat aan jouw Huka fiets service wordt verleend? Rijwielhandel Tieleman & Zoon in Utrecht kan je ondersteunen met de reparatie van jouw Huka fiets. Daarnaast kan Rijwielhandel Tieleman & Zoon je ondersteunen met het periodieke onderhoud. We raden je aan om jaarlijks een onderhoudsbeurt te plannen bij jouw dichtstbijzijnde (service) dealer, zoals beschreven in de gebruikershandleiding.

Ben je je aan het oriënteren en wil je graag geadviseerd worden over een (nieuwe) Huka fiets? Of heb je jouw Huka fiets gekocht bij een showroom locatie en wil je graag onderhoud laten uitvoeren aan jouw Huka fiets? Dan adviseren we je om naar een showroom locatie te gaan bij jou in de buurt. Het overzicht van de showroom locaties vind je via deze pagina door de categorie ‘showroom locatie’ te selecteren. Is je Huka fiets geleverd via de WMO regeling van jouw gemeente? Dan is de dealer die jouw fiets geleverd heeft, en waarmee de gemeente een contract heeft, het aanspreekpunt voor jouw service vragen.

Informatie over Rijwielhandel Tieleman & Zoon in Utrecht

Rijwielhandel Tieleman & Zoon heeft al meer dan 60 jaar ervaring in de rijwielbranche. “We bieden snelle service. Als je jouw fiets voor 9.00 uur ’s ochtends brengt voor onderhoud, is deze voor onze sluitingstijd weer gereed. Mits de onderdelen aanwezig zijn”,  aldus rijwielhandel Tieleman & Zoon in Utrecht.

Bezoekadres: Adriaen van Ostadelaan 55, 3583 AB Utrecht
Telefoonnummer: 030-251 0682
E-Mail: info@tielemanfietsen.nl

Openingstijden Rijwielhandel Tieleman & Zoon

Maandag 8.00 uur tot 18.00 uur
Dinsdag 8.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag 8.00 uur tot 13.00 uur
Donderdag 8.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 8.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 8.00 uur tot 16.00 uur
Zondag gesloten

 

Terug naar verkooppunten

Meer van Huka? Meld je aan!