Rijwielshop Bussum - Service dealer - Huka

Rijwielshop Bussum

Service locatie

Ben je op zoek naar een service dealer van Huka in de buurt van Bussum? Of verblijf je in de omgeving van Bussum en wil je graag dat aan jouw Huka fiets onderhoud wordt verricht? Rijwielshop Bussum kan je ondersteunen met de reparatie van jouw Huka fiets. Ook kan de Rijwielshop Bussum het periodieke onderhoud verrichten. We raden je aan om jaarlijks een onderhoudsbeurt voor jouw Huka te plannen bij jouw dichtstbijzijnde dealer.

Overweeg je om een Huka aanschaffen en wil je meer informatie over de mogelijkheden? Dan adviseren we je om naar een showroom locatie te gaan bij jou in de buurt. Na aanschaf kun je daar ook terecht voor het onderhoud. Het overzicht van de showroom locaties tref je via deze pagina door de categorie ‘showroom locatie’ te selecteren. Indien je Huka fiets geleverd is via de WMO regeling van jouw gemeente dan is de dealer of de zorgwinkel die jouw fiets geleverd heeft, en waarmee de gemeente een contract heeft, het aanspreekpunt voor jouw service vragen.

Informatie over Rijwielshop Bussum

“Voor reparaties en onderhoud ben je bij Rijwielshop Bussum aan het juiste adres. We beschikken over een uitgebreide werkplaats voor reparaties aan jouw Huka. We zijn gevestigd aan de Nieuwstraat 76, het centrum van Bussum. Onze werkplaats is goed uitgerust met de juiste materialen. Wij onderhouden en repareren jouw fiets met veel vakkundigheid en zorg. We zijn de fietsenspecialist van het Gooi. Kom langs voor onze snelle service en onze vakkennis. Of maak een afspraak voor onderhoud”,  aldus Rijwielshop Bussum.

Bezoekadres: Nieuwstraat 76, 1404 JN Bussum
Telefoonnummer: 035-691 0327
E-Mail: rijwielshopbussum@gmail.com

Openingstijden Werkplaats Rijwielshop Bussum

Maandag gesloten
Dinsdag 8.30 uur tot 17.00 uur
Woensdag 8.30 uur tot 17.00 uur
Donderdag 8.30 uur tot 17.00 uur
Vrijdag 8.30 uur tot 17.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 15.00 uur
Zondag gesloten

 

Terug naar verkooppunten

Meer van Huka? Meld je aan!