Schakel fietsen

“Schakel Fietsen is hét verkoop, advies en service punt van Huka fietsen in Noord-Oost Brabant en Noord- Limburg. We richten ons uitsluitend op de verkoop van Huka Fietsen, omdat we  achter de kwaliteit staan van de Huka fiets en de service van het bedrijf. Door ons uitsluitend te richten op de Huka fiets geeft het ons de ruimte om voldoende aandacht te geven aan de specifieke vraag van de (toekomstig) gebruiker van de fiets. We hebben op dit moment de duofiets Orthos, de elektrische driewieler Cortes en de driewielfiets City in ons zicht assortiment. Uiteraard zijn alle fietsen uit de Huka-serie bij ons te bestellen”, aldus Michel Jansen van Schakel Fietsen.

“We brengen je graag een bezoek voor een adviesgesprek in de thuissituatie en nemen fietsen mee. Mocht je ons liever op locatie bezoeken, dan is dat ook mogelijk. Een proefrit maken, voor een aantal dagen is tevens een mogelijkheid, aldus Inge Miggiels”.

Michel Jansen en Inge Miggiels, eigenaren van Schakel Fietsen aan het woord

“Met de jarenlange ervaring in de zorg in Noord-Oost Brabant en Noord-Limburg (voor jeugd, volwassenen en ouderen met uiteenlopende ondersteuningsvragen) hebben we ervaren dat zelfstandigheid, gevoel van vrijheid, mobiliteit en eigen regie belangrijke waardes zijn in een menselijk bestaan. Met onze passie voor de fiets en de ervaring binnen de zorg vonden we in de Huka fiets een schakel tussen het verloren gaan van een deel van de vrijheid, inperking van zelfstandigheid en beperkte bewegingsmogelijkheden naar het gevoel van vrijheid, verruiming van zelfstandigheid en beweging in buitenlucht.”

“Kortom de schakel naar hogere kwaliteit van leven wanneer er extra ondersteuning nodig is. Nabijheid tot de klant ervaren we altijd als zeer waardevol. We zijn zeer bekend met de wet- en regelgeving en kunnen je eventueel wegwijs maken in de eventuele bekostiging via gemeentelijke instanties. Daarbij is service is een belangrijke waarde in ons bedrijf. Naast de adviesgesprekken en levering, staan we ook voor je klaar voor onderhoudsbeurten, garantie-, reparatie- en andere serviceverzoeken, aldus Inge Miggiels”.

Dé fietsenwinkel in Oeffelt, omgeving van Land van Cuijk.

“Iedere consument is uniek, daarom kijken we samen met jou uitgebreid naar de mogelijkheden bij onze fietsenwinkel in de omgeving van Land van Cuijk. Indien je alleen in de gelegenheid bent om in de avonduren een gesprek aan te gaan, dan is dat voor ons géén probleem. We denken graag met je mee en staan voor je klaar”, aldus Michel Jansen.

Bezoekadres: Urlingestraat 11d, 5441 XJ te Oeffelt
Telefoonnummer: 06-25058390 of 06-25056020
E-Mail: info@schakelfietsen.nl

Openingstijden Schakel fietsen 

Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag op afspraak
Zondag gesloten

Terug naar overzicht verkooppunten