Smoes Tweewielers | Bekijk onze Service dealer | Huka

Smoes Tweewielers

Service locatie

Ben je op zoek naar een service locatie van Huka bij jou in de buurt? Of verblijf je elders in Nederland en wil je een onderhoudsbeurt voor je Huka fiets? Smoes Tweewielers te Vriezenveen kan je ondersteunen met de reparatie van jouw Huka fiets. Daarnaast kan Smoes Tweewielers het periodieke onderhoud doen. We adviseren je om jaarlijks een onderhoudsbeurt te plannen bij jouw dichtstbijzijnde dealer, zoals beschreven in de gebruikershandleiding.

Ben je je aan het oriënteren en wil je graag geadviseerd worden over een (nieuwe) Huka fiets? Of heb je jouw Huka fiets gekocht bij een showroom locatie en wil je graag service laten verlenen aan jouw Huka fiets? Dan adviseren we je om naar een showroom locatie te gaan bij jou in de buurt. Het overzicht van de showroom locaties vind je via deze pagina door de categorie ‘showroom locatie’ te selecteren. Is je Huka fiets geleverd via de WMO regeling van jouw gemeente? Dan is de zorgwinkel of dealer die jouw fiets geleverd heeft het aanspreekpunt voor jouw service vragen.

Onderhoud bij Smoes Tweewielers te Vriezenveen

Smoes Tweewielers is al meer dan 60 jaar gevestigd in Vriezenveen. Ze zijn aangesloten bij het kwaliteitskeurmerk BOVAG. “We garanderen de beste service en het beste advies”,  aldus Smoes Tweewielers.

Bezoekadres: Westeinde 603, 7671 GC Vriezenveen
Telefoonnummer: 0546-561 637
E-Mail: info@smoestweewielers.nl

Openingstijden Werkplaats Smoes Tweewielers

Maandag gesloten
Dinsdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Woensdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Donderdag 8.30 uur tot 20.00 uur
Vrijdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 8.30 uur tot 16.00 uur
Zondag gesloten

 

Terug naar verkooppunten

Meer van Huka? Meld je aan!