Ten Tusscher Almelo | Bekijk onze showroom dealer | Huka

Ten Tusscher Almelo

Showroom locatie

Fietsenwinkel Ten Tusscher is met vestigingen in Enschede en Almelo dé regionale fietsenwinkel voor iedereen die wil fietsen. Wij zijn al decennialang een begrip in Enschede en sinds enkele jaren ook in Almelo gevestigd. Vanwege onze service, kwalitatieve fietsen, ruime voorraad en de productkennis van onze collega’s weten vele klanten al jaren de weg naar de winkel te vinden. Ook voor Huka fietsen bieden wij alle service aan die voor andere fietsen gerekend wordt. Wij hebben alle kennis en zijn nabij Huka gevestigd, dus de lijntjes met hen zijn kort.”

Marcel ten Tije, verkoopspecialist bij Fietsenwinkel Ten Tusscher aan het woord

“Ben je op zoek naar een aangepaste fiets? Wij staan graag voor je klaar met raad en daad. Wij kunnen je voorzien van alle informatie rondom de modellen van Huka. Voor de daad sturen we je met liefde naar de hoofdvestiging van Huka in Oldenzaal. Omdat het nagenoeg een buurman is, is de logistieke uitdaging erg klein. In onze showroom hebben wij de Huka Vasco en de Cortes staan: een beperkt aanbod om te bekijken of te testen. Daarom verwijzen wij liever door naar Oldenzaal, zodat je daar alle modellen rustig kan bekijken en kan testen.”

“Bij ons stap je binnen in een wereld vol fietsen. Wij staan voor kwalitatief goede fietsen, uitstekende productkennis en uitmuntende service. Wij zijn onder andere erkend Shimano Service Center. Een fiets kopen kan bij ons in een van de fysieke winkels, maar ook online. De fiets wordt na een online aankoop rijklaar thuis afgeleverd. Met racefietsen, mountainbikes, gravelbikes, e-bikes, stadsfietsen, vakantiefietsen en de aangepaste fietsen van Huka in het assortiment zijn we er voor iedereen.”

Kom langs voor een vrijblijvend advies in onze winkel in Almelo of Enschede

“Wij staan je graag te woord voor advies over de mogelijkheden die Huka biedt. Bel voor een afspraak of stuur een mail. Dan kunnen we ook goed de tijd nemen. Wij hebben een beperkt aantal modellen op voorraad, maar hebben alle kennis over de mogelijkheden. Is jouw model er niet? Wij helpen je graag aan de juiste fiets.”

Bezoekadres: Ootmarsumsestraat 141, 7603 AB Almelo
Telefoonnummer: +31 (0)546 86 18 07
E-mail: info@tentusscher.nl

Openingstijden Ten Tusscher Almelo

Maandag Gesloten
Dinsdag 9.00 tot 18.00 uur
Woensdag 9.00 tot 18.00 uur
Donderdag 9.00 tot 20.00 uur
Vrijdag 9.00 tot 18.00 uur
Zaterdag 9.00 tot 17.00 uur
Zondag Gesloten

Terug naar overzicht verkooppunten

Meer van Huka? Meld je aan!