Ten Veen 2wielers Oldemarkt - Service dealer - Huka

Ten Veen 2wielers Oldemarkt

Service locatie

Ben je op zoek naar een service dealer van Huka in de omgeving van Oldemarkt? Of verblijf je in de buurt daarvan en wil je graag dat aan jouw Huka fiets service wordt verleend? Ten Veen 2wielers Oldemarkt kan je ondersteunen met de reparatie van jouw Huka fiets. Daarnaast kan Ten Veen 2wielers Oldemarkt het periodieke onderhoud verrichten. We adviseren je om jaarlijks een onderhoudsbeurt in te plannen bij jouw dichtstbijzijnde dealer, zoals beschreven in de gebruikershandleiding.

Wil je een Huka fiets aanschaffen? Dan adviseren we je om voor meer informatie naar een showroom locatie te gaan bij jou in de buurt. De showroom dealer kan ook het onderhoud verrichten na de aanschaf. Het overzicht van de showroom locaties vind je via deze pagina door de categorie ‘showroom locatie’ te selecteren. Indien je Huka fiets geleverd is via de WMO regeling van jouw gemeente dan is de dealer die jouw fiets geleverd heeft, en waarmee de gemeente een contract heeft, het aanspreekpunt voor jouw service vragen.

Informatie over Ten Veen 2wielers Oldemarkt

“Ten Veen 2wielers heeft meer dan 70 jaar ervaring in de fietsenbranche. Inmiddels hebben we nog 2 filialen erbij: Steenwijk en Wolvega. Deze drie specialistische teams ondersteunen je graag met het onderhoud aan jouw Huka. Onze werkplaats is uitgerust met alle benodigde materialen en gereedschappen. Al onze medewerkers krijgen regelmatig cursussen en opleidingen. Zo zijn we ook gespecialiseerd in het onderhoud van e-bikes. Halen en brengen doen wij ook bij reparaties. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op”, aldus Ten Veen 2wielers Oldemarkt.

Bezoekadres: Kruisstraat 49, 8375 BC Oldemarkt
Telefoonnummer: 0561-451 285
E-Mail: info@tenveentweewielers.nl

Openingstijden Werkplaats Ten Veen 2wielers Oldemarkt

Maandag gesloten
Dinsdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 16.00 uur
Zondag gesloten

 

Terug naar verkooppunten

Meer van Huka? Meld je aan!