Ten Veen 2wielers Steenwijk | Bekijk onze service dealer | Huka

Ten Veen 2wielers Steenwijk

Service locatie

Ben je op zoek naar een service dealer van Huka in de omgeving van Steenwijk? Of verblijf je in de buurt daarvan en wil je graag dat aan jouw Huka fiets service wordt verleend? Ten Veen 2wielers Steenwijk kan je ondersteunen met de reparatie van jouw Huka fiets. Daarnaast kan Ten Veen 2wielers Steenwijk het periodieke onderhoud uitvoeren. We raden je aan om ieder jaar een onderhoudsbeurt in te plannen bij jouw dichtstbijzijnde dealer, zoals beschreven in de gebruikershandleiding.

Wil je een Huka fiets aanschaffen? Ga dan voor meer informatie naar een showroom locatie bij jou in de buurt. De showroom dealer kan ook het onderhoud verrichten na de aanschaf. Het overzicht van de showroom locaties vind je via deze pagina door de categorie ‘showroom locatie’ te selecteren. Indien je Huka fiets geleverd is via de WMO regeling van jouw gemeente dan is de dealer die jouw fiets geleverd heeft het aanspreekpunt voor jouw service vragen.

Informatie over Ten Veen 2wielers Steenwijk

“Ten Veen 2wielers heeft meer dan 70 jaar ervaring in de fietsenbranche. In totaal hebben ze drie vestigingen in Overijssel en Friesland. Deze drie specialistische teams ondersteunen je graag met het onderhoud aan jouw Huka fiets. Onze werkplaats is uitgerust met alle benodigde materialen en gereedschappen. Al onze medewerkers krijgen regelmatig cursussen en opleidingen. Zo zijn we ook gespecialiseerd in het onderhoud van e-bikes. Halen en brengen doen wij ook bij reparaties. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op”, aldus Ten Veen 2wielers Steenwijk.

Bezoekadres: Meppelerweg 7, 8331 CR Steenwijk
Telefoonnummer: 0561-451 285
E-Mail: steenwijk@tenveentweewielers.nl

Openingstijden Werkplaats Ten Veen 2wielers Steenwijk

Maandag gesloten
Dinsdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Zondag gesloten

 

Terug naar verkooppunten

Meer van Huka? Meld je aan!