Ten Veen 2wielers Wolvega - Service dealer - Huka

Ten Veen 2wielers Wolvega

Service locatie

Zoek je naar een service dealer van Huka in de omgeving van Wolvega? Of verblijf je in de buurt daarvan en wil je graag dat aan jouw Huka fiets service wordt verleend? Ten Veen 2wielers Wolvega kan je ondersteunen met de reparatie van jouw Huka fiets. Daarnaast kan Ten Veen 2wielers Wolvega het periodieke onderhoud uitvoeren. We raden je aan om jaarlijks een onderhoudsbeurt in te plannen bij jouw dichtstbijzijnde dealer, zoals beschreven in de gebruikershandleiding.

Overweeg je om een Huka fiets aan te schaffen? Ga dan voor meer informatie naar een showroom locatie bij jou in de buurt. De showroom dealer kan ook het onderhoud verrichten na de aanschaf. Het overzicht van de showroom locaties vind je via deze pagina door de categorie ‘showroom locatie’ te selecteren. Indien je Huka fiets geleverd is via de WMO regeling van jouw gemeente dan is de dealer die jouw fiets geleverd heeft het aanspreekpunt voor jouw service vragen.

Informatie over Ten Veen 2wielers Wolvega

Ten Veen 2wielers heeft meer dan 70 jaar ervaring in de fietsenbranche. Inmiddels hebben ze in Noord-Nederland 3 vestigingen. Deze derde vestiging in Friesland opende in 2016 haar deuren. De drie teams ondersteunen je graag met het onderhoud aan jouw Huka fiets. “Onze werkplaats is uitgerust met alle benodigde materialen en gereedschappen. Al onze medewerkers krijgen regelmatig cursussen en opleidingen. Zo zijn we ook gespecialiseerd in het onderhoud van e-bikes. Halen en brengen doen wij ook bij reparaties. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op”, aldus Ten Veen 2wielers Wolvega

Bezoekadres: Van Harenstraat 16, 8471 JD Wolvega
Telefoonnummer: 0561-451 285
E-Mail: wolvega@tenveentweewielers.nl

Openingstijden Werkplaats Ten Veen 2wielers Wolvega

Maandag gesloten
Dinsdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Zondag gesloten

 

Terug naar verkooppunten

Meer van Huka? Meld je aan!