Tweewielercentrum Tholen - Service dealer - Huka

Tweewielercentrum Tholen

Service locatie

Zoek je naar een service dealer van Huka bij jou in de buurt? Of verblijf je in de buurt van Tholen en wil je graag dat aan jouw Huka fiets service wordt verleend? Tweewielercentrum Tholen kan je ondersteunen met het periodieke onderhoud aan jouw Huka fiets. Daarnaast kan Tweewielercentrum Tholen je ondersteunen met reparaties aan je fiets. We adviseren je om ieder jaar een onderhoudsbeurt te plannen bij jouw dichtstbijzijnde dealer, zoals beschreven in de gebruikershandleiding.

Ben je je aan het oriënteren en wil je graag geadviseerd worden over de aanschaf van een Huka fiets? Of heb je jouw Huka fiets gekocht bij een showroom locatie en wil je graag service laten verlenen aan jouw Huka fiets? Dan raden we je aan om naar een showroom locatie te gaan bij jou in de buurt. Het overzicht van de showroom locaties tref je via deze pagina door de categorie ‘showroom locatie’ te selecteren. Indien je Huka fiets geleverd is via de WMO regeling van jouw gemeente, dan is de dealer die jouw fiets geleverd heeft, en waarmee de gemeente een contract heeft, het aanspreekpunt voor jouw service vragen.

Informatie over Tweewielercentrum Tholen

“Voor onderhoud en reparaties is jouw Huka fiets in goede handen bij Tweewielercentrum Tholen. In onze werkplaats staan onze gekwalificeerde monteurs klaar om jou te ondersteunen en weer op weg te helpen. We doen het technische onderhoud, zodat je lang plezier hebt van je fiets. Als het nodig is, stellen we je fiets af. Ook geven we je advies en tips om de fiets zelf te onderhouden waar dat mogelijk is”,  aldus Tweewielercentrum Tholen.

Bezoekadres: Eendrachtsweg 5, 4691 EK Tholen
Telefoonnummer: 0166-606 300
E-Mail: info@tweewielercentrumtholen.nl

Openingstijden Tweewielercentrum Tholen

Maandag gesloten
Dinsdag 8.00 uur tot 17.30 uur
Woensdag 8.00 uur tot 17.30 uur
Donderdag 8.00 uur tot 17.30 uur
Vrijdag 8.00 uur tot 17.30 uur (in de zomertijd tot 20.00 uur)
Zaterdag 8.00 uur tot 16.00 uur
Zondag gesloten

 

Terug naar verkooppunten

Meer van Huka? Meld je aan!