Van Esch Tweewielers - Service locatie - Huka

Van Esch Tweewielers

Service locatie

Ben je op zoek naar een service dealer van Huka bij jou in de buurt? Of verblijf je elders in Nederland en wil je graag dat aan jouw Huka fiets service wordt verleend? Van Esch Tweewielers te Heeswijk Dinther kan je ondersteunen met de reparatie van jouw Huka fiets. Daarnaast kan Van Esch Tweewielers je ondersteunen met het periodieke onderhoud. We adviseren je om jaarlijks een onderhoudsbeurt te plannen bij jouw dichtstbijzijnde dealer, zoals beschreven in de gebruikershandleiding.

Ben je je aan het oriënteren en wil je graag geadviseerd worden over een (nieuwe) Huka fiets? Of heb je jouw Huka fiets gekocht bij een showroom locatie en wil je graag service laten verlenen aan jouw Huka fiets? Dan adviseren we je om naar een showroom locatie te gaan bij jou in de buurt. Het overzicht van de showroom locaties tref je via deze pagina door de categorie ‘showroom locatie’ te selecteren. Indien je Huka fiets geleverd is via de WMO regeling van jouw gemeente dan is de dealer die jouw fiets geleverd heeft, en waarmee de gemeente een contract heeft, het aanspreekpunt voor jouw service vragen.

Informatie over Van Esch Tweewielers te Heeswijk Dinther

Wil je graag dat je fiets gerepareerd wordt of wil je graag het jaarlijkse onderhoud door Van Esch Tweewielers laten verrichten? Dan ben je bij hen aan het goede adres. “Onze werkplaats is uitgerust met alle benodigde gereedschappen en materialen, dus jouw fiets is bij ons zeker in goede handen! De servicebeurten kun je bij ons telefonisch inplannen”, aldus Van Esch Tweewielers.

Bezoekadres: Abdijstraat 28, 5473 AE te Heeswijk Dinther
Telefoonnummer: 0413-293 054
E-Mail: info@vanesch-tweewielers.nl

Openingstijden Werkplaats Van Esch Tweewielers

Maandag gesloten
Dinsdag 8.30 uur tot 17.00 uur
Woensdag 8.30 uur tot 17.00 uur
Donderdag 8.30 uur tot 17.00 uur
Vrijdag 8.30 uur tot 17.00 uur
Zaterdag 8.30 uur tot 17.00 uur
Zondag gesloten

 

Terug naar verkooppunten

Meer van Huka? Meld je aan!