Van Speijk Tweewielers | Bekijk onze onze Service dealer | Huka

Van Speijk Tweewielers

Service locatie

Ben je op zoek naar een service dealer van Huka in de omgeving van Breda? Of verblijf je in de buurt van Breda en wil je graag dat aan jouw Huka fiets service wordt verleend? Van Speijk Tweewielers in Breda kan je ondersteunen met de reparatie van jouw Huka fiets. Daarnaast kan Van Speijk Tweewielers je ondersteunen met het periodieke onderhoud. We raden je aan om jaarlijks een onderhoudsbeurt te plannen bij jouw dichtstbijzijnde dealer, zoals beschreven in de gebruikershandleiding.

Ben je je aan het oriënteren en wil je graag advies over een (nieuwe) Huka fiets? Of heb je jouw Huka fiets gekocht bij een showroom locatie en wil je graag service laten verlenen aan jouw Huka fiets? Dan adviseren we je om naar een showroom locatie te gaan bij jou in de buurt. Het overzicht van de showroom locaties tref je via deze pagina door de categorie ‘showroom locatie’ te selecteren. Als je Huka fiets geleverd is via de WMO regeling van jouw gemeente dan is de dealer die jouw fiets geleverd heeft, en waarmee de gemeente een contract heeft, het aanspreekpunt voor jouw service vragen.

Informatie over Van Speijk Tweewielers in Breda

“Wil je graag dat je fiets gerepareerd wordt of wil je graag het periodieke onderhoud laten verrichten door Van Speijk Tweewielers in Breda? Dan ben je bij hen aan het goede adres. Wij zijn de fietsspecialisten in 076! Sinds 8 jaar bestaan we en we hebben nog 2 andere filialen in Nederland, namelijk Amsterdam en Schiedam. Voor reparaties en onderhoud kun je bij ons terecht”,  aldus Van Speijk Tweewielers.

Bezoekadres: Karnemelkstraat 14, 4811 KJ Breda
Telefoonnummer: 076-528 9717

Openingstijden Werkplaats Van Esch Tweewielers

Maandag 12.00 uur tot 18.00 uur
Dinsdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag 9.00 uur tot 21.00 uur
Vrijdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Zondag 12.00 uur tot 17.00 uur

 

Terug naar verkooppunten

Meer van Huka? Meld je aan!