Waanders Rijwielen | Maak kennis met onze Service dealer | Huka

Waanders Rijwielen

Service locatie

Ben je op zoek naar een Huka service dealer in de buurt van Den Ham? Of verblijf je in de omgeving van Den Ham en wil je graag dat aan jouw Huka fiets service wordt verleend? Waanders Rijwielen kan reparaties verrichten aan jouw Huka. Daarnaast kan Waanders Rijwielen je ondersteunen met het periodieke onderhoud in hun professionele werkplaats. We adviseren je om jaarlijks een onderhoudsbeurt te plannen bij jouw dichtstbijzijnde dealer, zoals beschreven in de gebruikershandleiding.

Overweeg je om een Huka te kopen en wil je graag geadviseerd worden over een nieuwe Huka fiets? Of heb je jouw Huka fiets gekocht bij een showroom locatie en wil je graag service laten verlenen aan jouw Huka fiets? Dan raden we je aan om naar een showroom locatie te gaan bij jou in de buurt. Het overzicht van de showroom locaties tref je via deze pagina door de categorie ‘showroom locatie’ te selecteren. Indien je Huka fiets geleverd is via de WMO regeling van jouw gemeente dan is de dealer die jouw fiets geleverd heeft, en waarmee de gemeente een contract heeft, het aanspreekpunt voor jouw service vragen.

Informatie over Waanders Rijwielen in Den Ham

Wil je onderhoud laten uitvoeren aan jouw Huka door Waanders Rijwielen? Dat kan! Ze beschikken over een moderne werkplaats. “We zijn aangesloten bij het BOVAG keurmerk. Hierdoor voldoen wij aan strenge eisen. Je bent verzekerd van uitstekende service. Onze monteurs worden regelmatig bijgeschoold om de nieuwste ontwikkelingen te blijven volgen. De werkplaats is uitgerust met alle goede materialen en gereedschappen”, aldus Waander Rijwielen in Den Ham.

Bezoekadres: Brink 9, 7683 BP Den Ham
Telefoonnummer: 0546-672 768
E-Mail: info@waanders-rijwielen.nl

Openingstijden Waanders Rijwielen

Maandag 8.30 uur tot 12.30 uur en 13.30 uur tot 17.00 uur
Dinsdag gesloten
Woensdag 8.30 uur tot 12.30 uur en 13.30 uur tot 17.00 uur
Donderdag 8.30 uur tot 12.30 uur en 13.30 uur tot 17.00 uur
Vrijdag 8.30 uur tot 12.30 uur en 13.30 uur tot 17.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 16.00 uur
Zondag gesloten

 

Terug naar verkooppunten

Meer van Huka? Meld je aan!