Zwiep Fietsen | Maak kennis met onze service dealer | Huka

Zwiep Fietsen

Service locatie

Ben je op zoek naar een service dealer van Huka in de omgeving Oldenzaal? Of verblijf je in Oldenzaal en wil je graag dat aan jouw Huka fiets service wordt verleend? Zwiep Fietsen kan je ondersteunen met de reparatie van jouw Huka fiets. Daarnaast kan Zwiep Fietsen je ondersteunen met het jaarlijkse onderhoud. We adviseren je om ieder jaar een onderhoudsbeurt te plannen bij jouw dichtstbijzijnde (service) dealer.

Ben je je aan het oriënteren en wil je graag geadviseerd worden over een nieuwe Huka? Of heb je jouw Huka fiets gekocht bij een showroom locatie en wil je graag service laten verlenen aan jouw Huka fiets? Dan raden we je aan om naar een showroom dealer te gaan bij jou in de buurt. Het overzicht van de showroom locaties tref je via deze pagina door de categorie ‘showroom locatie’ te selecteren. Indien je Huka fiets geleverd is via de WMO regeling van jouw gemeente, dan is de dealer die jouw fiets geleverd heeft, en waarmee de gemeente een contract heeft, het aanspreekpunt voor jouw service vragen.

Servicebeurt bij Zwiep Fietsen in Oldenzaal

“Bij Zwiep Fietsen in Oldenzaal is jouw Huka fiets in goede handen: ons team bestaat uit goede monteurs. Ze worden regelmatig bijgeschoold. Zo blijven ze up to date over de laatste ontwikkelingen in de fietsenbranche. Neem contact met ons op om een servicebeurt in te plannen. Een kleine reparatie is klaar terwijl je wacht onder het genot van een kopje koffie of thee”, aldus Zwiep Fietsen in Oldenzaal.

Bezoekadres: Ootmarsumsestraat 86, 7573GN Oldenzaal
Telefoonnummer: 0541-512 338
E-Mail: info@zwiepfietsen.nl

Openingstijden Zwiep Fietsen in Oldenzaal

Maandag 8.00 uur tot 18.00 uur
Dinsdag 8.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag 8.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag 8.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 8.00 uur tot 21.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Zondag gesloten

 

Terug naar verkooppunten

Meer van Huka? Meld je aan!