Weekendje Twente

Gun jij jezelf of iemand anders een weekendje weg? Dit jaar verloten we 3x een weekendje weg naar Twente voor 2 personen in hotel ‘Het Wapen van Delden’ inclusief een heerlijk verzorgd ontbijt. Het leuke is dat je vervolgens de Twentse omgeving kan verkennen met onze duofiets Orthros die bij het hotel voor je klaar staat!

Inclusief rondleiding bij Huka

Aanvullend kunnen we een rondleiding voor je verzorgen bij onze locatie in Oldenzaal. Vanuit Oldenzaal ontwikkelen en produceren we al bijna 50 jaar fietsen die het verschil maken in de wereld van de berijders. Met een Huka fiets ga je zelfstandig of met zijn tweeën onbezorgd eropuit. Onze focus ligt op het leveren van oplossingen die je mobiel houden.

Deelnemen aan de actie

Wil je kans maken op het weekendje weg voor jezelf of iemand anders die je het gunt? Vul dan jouw gegevens in via onderstaand formulier. Wie weet winnen jullie binnenkort een weekendje weg! We benaderen de winnaars persoonlijk. Mocht je de winnaar zijn, dan stemmen we in overleg met jou af in welk weekend we het weekendje weg naar Twente laten plaatsvinden.

Deze actie eindigt op 30 september 2023.

Deelname formulier


    Met behulp van deze aanmelding ga je tevens ermee akkoord dat je één keer in de maand onze nieuwsbrief ontvangt.