FAQ - Bekijk de meest voorkomende vragen over Prijs & Levering - Huka

Prijs & Levering

Huka maakt je wereld makkelijker

Wat kost een driewieler gemiddeld?

Vanaf  € 2315,- excl. 6% BTW schaf je bij Huka een driewieler voor volwassenen aan. Deze is naar wens aan te passen met ondersteuningen en accessoires. De Huka fiets is bijvoorbeeld te voorzien van elektrische ondersteuning, heupsteunen, armsteunen, anti-lekbanden etc. Wil je jouw Huka fiets nog persoonlijker maken? Jouw favoriete RAL kleur behoort tot de mogelijkheden.

Waarom betaal ik 9% BTW in plaats van 21% BTW?

Al onze fietsen en andere vervoersmiddelen vallen onder de medische hulpmiddelen. Zodoende betaal je voor een Huka fiets of ander vervoersmiddel met de bijbehorende onderdelen en accessoires 9% BTW. We hebben het dan over onze driewielers, tandems, duofietsen, scootmobielen en rolstoelscooters.

Kan ik een Huka fiets of ander vervoersmiddel ook huren?

Huka werkt naast fietsspecialisten samen met fietsverhuurorganisaties. Wil je graag een dagje weg of ben je op vakantie elders in het land? Ga dan naar onze verkooppunten. Op deze pagina vind je een overzicht van de fietsverhuurorganisaties in Nederland. Op basis van jouw locatie en gekozen categorie ‘fietsverhuurorganisaties’ worden de locaties voor je in kaart gebracht.

Via wie wordt een Huka fiets geleverd?

Je kan Huka rechtstreeks benaderen als je interesse hebt en geadviseerd wilt worden over onze fietsen of andere vervoersmiddelen. Indien je voornemend bent om een Huka fiets of ander vervoersmiddel aan te schaffen, bekijken we, afhankelijk van op welke wijze je de Huka fiets aanschaft, met welke partner we jou in contact brengen. Dit kan bijvoorbeeld een fietsspecialist zijn. De Huka partner zorgt uiteindelijk voor de aflevering en het onderhoud van de fiets. Op deze manier heb je altijd één aanspreekpunt op het moment je fiets hebt aangeschaft. Bij deze partner kan je ook het onderhoud laten verrichten.

Bezorgen jullie door heel Nederland en daarbuiten?

Huka bezorgt in binnen- en buitenland. De verzendkosten bij de aanschaf van een fiets of ander vervoersmiddel in Nederland nemen wij voor onze rekening. Wordt de Huka fiets gerepareerd door ons op het moment jouw dealer er niet uit komt, dan brengen we hiervoor verzendkosten in rekening. Wil je een Huka fiets vanuit het buitenland aanschaffen? Geen probleem. Huka heeft verschillende dealers die vertegenwoordigd zijn in onder anderen Duitsland, België, Zweden, Italië en de Verenigde Staten. Ga naar onze verkooppunten voor meer informatie.

Wat is de gemiddelde levertijd?

Doorgaans hanteren wij een levertijd van 4 werkweken op onze collectie fietsen en andere vervoersmiddelen. Heb je speciale wensen aangaande jouw Huka fiets? Dan kan het iets langer duren. Heb je speciale wensen met betrekking tot de levering van jouw Huka fiets? Maak ze bespreekbaar met ons en we gaan kijken wat we voor je kunnen doen. Neem voor meer informatie contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572472 of e-mail ons via info@huka.nl.

Ik heb een fiets besteld via een WMO leverancier. Kunnen jij mij informatie geven over de levertijd?

Nee, helaas is het niet mogelijk om jou informatie te geven over de levertijd van de fiets of ander vervoersmiddel van Huka waarvoor je in aanmerking komt. Vanuit de privacy wetgeving hebben wij deze informatie niet tot onze beschikking. De WMO leverancier in jouw gemeente kan je op de hoogte stellen van de verwachte levertijd van jouw Huka.

Kan mijn bezorgafspraak gewijzigd worden?

In overleg is er veel mogelijk. Afhankelijk van wanneer je jouw bezorgafspraak wijzigt en jouw wensen, gaan we bekijken wat mogelijk is. Neem voor meer informatie contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572472 of e-mail ons via info@huka.nl.

Terug naar overzicht ‘Meest gestelde vragen’

Meer van Huka? Meld je aan!