Verleng jouw garantie naar 10 jaar garantie op jouw Huka fiets - Huka

Verleng jouw garantie naar 10 jaar!

Door je te registreren via het formulier

Huka hanteert standaard 5 jaar garantie op het frame en de voorvork van jouw Huka fiets. Daarnaast heb je 2 jaar garantie op de accu en andere onderdelen. Registreer je jouw fiets via onderstaand formulier, dan kom je in aanmerking om 10 jaar garantie te ontvangen op jouw Huka!

Jouw garantie verlengen naar 10 jaar?

Vul onderstaande gegevens in om in aanmerking te komen voor de 10 jaar garantie op het frame en de voorvork. Vervolgens nemen we jouw aanvraag in behandeling. Zodra deze wordt goedgekeurd, ontvang je vervolgens een garantiecertificaat van ons waarmee deze verlenging wordt bevestigd.

    Met behulp van deze registratie ga je er tevens mee akkoord dat je op de hoogte wordt gehouden over Huka en de ontwikkelingen rondom jouw fiets.

    De garantie wordt beoordeeld door jouw Huka dealer of Huka B.V. Alle garanties worden vervolgens uitgevoerd door jouw Huka dealer.  Er zijn ook uitzonderingen die niet binnen de garanties vallen. Deze uitzonderingen vind je via deze link. Heb je vragen over de garantie op jouw Huka fiets? Raadpleeg dan jouw Huka dealer of neem contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572 472 of e-mail ons via info@huka.nl.

    Ga naar collectie
    Ga naar service

    Meer van Huka? Meld je aan!