Driewielfiets
Aangepaste driewieler kind

Aangepaste driewieler kind

Wil jouw zoon of dochter graag buiten spelen, op de fiets naar school en spelen met vriendjes? En is dit niet mogelijk op een tweewieler? Maak dan kennis met collectie aangepaste driewielers voor kinderen van Huka. Jouw kind kan (weer) met plezier fietsen.
Bekijk onze fietsen
Driewieler fiets volwassenen

Driewieler fiets volwassenen

Is fietsen op een tweewieler lastig? Heb je behoefte aan meer stabiliteit en veiligheid? Met de driewieler fiets voor volwassenen collectie van Huka kan je weer onbezorgd fietsen! Zoek je een eigentijdse fiets met de juiste functionaliteit, dan past een Huka bij je. Onbeperkt.
Bekijk onze fietsen
Driewieler voor ouderen

Driewieler fiets ouderen

Ga je niet meer zelfverzekerd de weg op en wil je toch graag zelfstandig eropuit? Maak dan kennis met de mogelijkheden voor een driewieler fiets voor ouderen van Huka. Een driewielfiets van Huka maakt het mogelijk om weer onbezorgd en veilig te gaan fietsen!
Bekijk onze fietsen
Elektrische driewieler Vasco

Elektrische driewieler

Wens je graag een driewielfiets waarbij je minder inspanning hoeft te verrichten tijdens het fietsen? Maak dan kennis met de elektrische driewielfiets collectie van Huka. De elektrische driewieler van Huka maakt het mogelijk om er gemakkelijker op uit te gaan. Waar je maar wilt!
Bekijk onze fietsen
De voordelen

De voordelen van een Huka fiets

Zodra je gaat fietsen op een driewielfiets van Huka dan ervaar je het gemak. Je voelt en ervaart de stabiliteit van het derde wiel. Op- en aftappen wordt daardoor erg makkelijk. Zeker in combinatie met de lage instap waarover onze driewielers in de collectie beschikken. Daarnaast bieden onze fietsen meer voordelen, namelijk:

 • Naast een hoog kwaliteitsniveau streven we naar een hoogwaardig uiterlijk van Dutch Design. Je mag gezien worden op onze driewielfiets. Dit maakt het fietsen op een Huka extra prettig!
 • Je blijft mobieler en daarnaast langer zelfstandig. Om dit te realiseren is het tevens mogelijk om jouw Huka driewieler af te stemmen op jouw wensen. Een breed scala aan accessoires en onderdelen voor de driewieler van Huka maakt dit mogelijk.
 • Jouw ervaring als gebruiker staat voorop! Daar luisteren we graag naar, zodat onze collectie aan driewiel fietsen zo goed mogelijk aansluit op de wensen van onder anderen jou als klant. Voor nu en in de toekomst.
 • Je hebt lang plezier van jouw driewieler. Een goede service is hierbij essentieel. Onze dealers zijn hiervoor opgeleid. We leveren Hollandse kwaliteit waar we trots op zijn. Daarnaast heb je als klant de mogelijkheid om de standaard garantie van 5 jaar op het frame en voorvork te verlengen naar 10 jaar!

Meer informatie over garantie

Verschillende driewielfiets modellen

Welke driewielfiets het beste bij je past is afhankelijk van je lichaamsbouw, je fysieke beperking en je persoonlijke voorkeur. Er zijn verschillende mogelijkheden. Of je nu gaat voor een compacte stoere driewielfiets met Dutch Design of een elektrische driewieler met een ergonomische zit. Onze fietsen kunnen gebruikt worden door iedereen. Onbeperkt. Als je hem mooi vindt en hij biedt je de functionaliteit die je zoekt, dan past een Huka bij je.

Ga naar aangepaste kinderfiets
Ga naar driewieler fiets volwassenen
Ga naar driewieler fiets voor ouderen

Wil je graag meer informatie ontvangen of vrijblijvend geadviseerd worden? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572 472 of vul onderstaand contactformulier in. E-mailen kan ook via info@huka.nl.

Veelgestelde vragen

Kom meer te weten over de Driewielfiets

Een vrijblijvend advies ontvangen? We staan voor je klaar.

Het adviesgesprek kan plaatsvinden bij jou thuis, bij de dichtstbijzijnde dealer of bij ons Experience center in Oldenzaal. Neem contact met ons op.

Contactformulier

  Configureer

  Stel je eigen driewielfiets samen

  Jouw Huka driewielfiets is af te stemmen op jouw wensen. Heb je extra ondersteuning nodig voor bijvoorbeeld je bekken, heb je behoefte aan een achteruitkijkspiegel zodat je alerter bent in het verkeer of wens je de fiets met elektrische ondersteuning? Geen probleem! Met een breed scala aan onderdelen en accessoires wordt jouw aangepaste driewieler fiets afgestemd op jouw voorkeuren. Wil je jouw Huka nog persoonlijker maken? Dat kan! Naast de standaard kleuren die we in de collectie hebben, kan je jouw Huka samenstellen in bijna alle mogelijke RAL kleuren. Zo maak je bijvoorbeeld jouw sportieve driewieler volwassenen extra hip!

  Stel jouw Cortes samen
  Stel jouw Vasco samen
  Stel jouw City samen

  Een Huka ervaren bij jou thuis?

  Ben je benieuwd hoe het fietsen op een driewieler Cortes, City of Vasco is? Of spreken meerdere modellen driewielfietsen uit de Huka collectie je aan? Ervaar jouw favoriete driewieler fiets of meerdere Huka fietsen door middel van een proefrit. Deze proefrit kan bij jou thuis, bij de dichtstbijzijnde dealer of bij Huka plaatsvinden. We nemen uitgebreid de tijd voor je en we geven je een korte instructie, zodat je goed voorbereid weg fietst op de aangepaste driewieler fiets.

  Regionaal dealernetwerk voor het onderhoud van de driewielfiets

  Met een uitgebreid regionaal aanbod aan dealers verspreid over geheel Nederland is er altijd een Huka dealer in de buurt. Zij informeren je graag over de mogelijkheden. Tevens vind je in elke regio een showroom locatie. Wil je jouw Huka periodiek laten onderhouden, zodat je jouw Huka in optimale conditie houdt? Jouw dichtstbijzijnde dealer ondersteunt je graag hierbij. Tevens kunnen ze jouw reparatie verzoeken uitvoeren. Neem voor meer informatie contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572 472 of stuur een e-mail naar info@huka.nl.

  Ga naar dichtstbijzijnde dealer in jouw buurt