Particulier

Wil je graag nog blijven fietsen en is fietsen op een tweewieler niet meer verantwoord? Wil je een eigentijdse fiets die jouw extra stabiliteit en comfort geeft? Maak dan kennis met de Dutch Design fietsen van Huka.

Met een breed netwerk aan dealers zit er altijd een Huka dealer bij je in de buurt. Hierbij heb je de mogelijkheid om een fiets  compleet naar wens samen te stellen. Het is zelfs mogelijk om jouw Huka fiets in de gewenste RAL kleuren te laten coaten. Fietsen wordt weer leuk!

 

damesfiets met lage instap

WMO

Wil je graag weer mobiel(er) te worden? Zijn er mogelijkheden voor een financiële bijdrage? En kan het via de WMO (Wet maatschappelijke ondersteuning) vergoed worden? En kom je daarvoor in aanmerking? We vertellen je graag over de mogelijkheden.

We werken samen met diverse WMO leveranciers. Het kan ook mogelijk zijn om de fiets via een PGB (Persoons Gebonden Budget) aan te vragen om ervoor te zorgen dat je zelfstandig thuis kan blijven wonen. Onbezorgd eropuit wordt weer mogelijk.

C3 wmo fiets

Zorginstellingen

Overweeg je een of meerdere modellen driewielfietsen, duofietsen, tandems of rolstoelfietsen aan te schaffen voor jullie organisatie? Bekijk dan de mogelijkheden, waarbij je ze multifunctioneel inzetbaar kunt maken.

We adviseren je graag over de mogelijkheden en delen onze ervaring graag met je om te komen tot de beste oplossing voor jullie organisatie. Ook kunnen we de bijbehorende service leveren in samenwerking met onze dealers. Ons team werkt met zichtbaar plezier samen aan (nieuwe) oplossingen. Daar gaan we elke dag voor!

elektrische duofiets kopen

Revalidatie

Ben je herstellende van letsel en wil je graag weer kracht en conditie opbouwen met behulp van een driewielfiets of ander type Huka revalidatie fiets? We denken graag met je mee om de fiets passend te maken voor jouw situatie.

Afhankelijk van jouw behoefte adviseren we je over de mogelijkheden die ervoor zorgen dat je weer eropuit kunt met de fiets. Indien nodig kunnen we ervoor zorgen dat jouw revalidatie fiets wordt uitgevoerd met diverse ondersteuningen en accessoires. Jouw mobiliteit, zelfstandigheid en vrijheid zijn onze passie.

Tandem Copilot 3 elektrisch