Rolstoelfiets
rolstoelfiets voor kinderen

Rolstoelfiets voor kinderen

Gezellig samen eropuit? Een onbezorgd dagje genieten wordt nu wel heel makkelijk met de Diaz. Met deze rolstoelfiets voor kinderen haal je alles uit je dag. Fiets veilig en comfortabel dankzij het uitgekiende ontwerp.
Bekijk onze fietsen
Rolstoelfiets voor volwassenen

Rolstoelfiets voor volwassenen

Gemakkelijk samen op weg. Het kan eenvoudig met de rolstoelfiets voor volwassenen van Huka. De Diaz is voorzien van een handbewogen rolstoel en fiets in één die je van elkaar kunt los koppelen. Eropuit trekken is zodoende een stuk makkelijker. Je kunt zodoende alle kanten op.
Bekijk onze fietsen
Elektrische rolstoelfiets

Elektrische rolstoelfiets

Met de elektrische rolstoelfiets Diaz haal je alles uit je dag. De elektrische rolstoelfiets is zowel geschikt voor volwassenen als kinderen en kan worden aangepast op basis van jullie behoeften en wensen.
Bekijk onze fietsen
De voordelen

De voordelen van de Diaz

Samen onbezorgd eropuit dankzij de rolstoelfiets Diaz is eenvoudig te realiseren. Dankzij diverse instelmogelijkheden is de rolstoelfiets aan te passen aan het postuur van de passagier. Denk hierbij aan zitdiepte- en breedte aanpassingen. Daarnaast biedt de rolstoelfiets Diaz meer voordelen, namelijk:

 • Het trappen en sturen op de rolstoelfiets Diaz is in de basis zéér licht dankzij de constructie en de middenmotor die zorgt voor een natuurlijke aandrijving.
 • De Diaz fietst zeer comfortabel en veilig, dankzij de onafhankelijke hydraulische vering in het frame en de uitgekiende constructie. Daardoor is de wegligging zeer stabiel.
 • Je hebt als bestuurder een goed zicht op de weg en de passagier, doordat de rolstoelgebruiker zich aan de voorzijde van de fiets bevindt.
 • Het rolstoel gedeelte is eenvoudig aan- en afkoppelbaar zonder loskoppeling van rem- en/ of versnellingskabels. Na afkoppeling is de rolstoelfiets te gebruiken als (duw)rolstoel.
 • Naast de mogelijkheid om de rolstoelfiets Diaz af te stemmen op het postuur van de passagier kan je de rolstoelfiets nog persoonlijker maken. De rolstoelfiets kan namelijk voorzien worden van diverse opties en accessoires. Het gebruikersgemak staat hierbij voorop.
 • We leveren Hollandse kwaliteit. Daar zijn we trots op! Zodoende zal je lang fietsplezier van de rolstoelfiets Diaz ervaren. Dit zie je ook terug bij de garantie op jouw fiets. Je hebt namelijk de mogelijkheid om de standaard garantie op het frame en de voorvork te verlengen van 5 jaar naar 10 jaar!

Lees het verhaal Joke en Herman over de rolstoelfiets
Meer informatie over garantie

Stel je eigen rolstoelfiets samen

Heb je behoefte aan een verstelbare hoofdsteun, spakenbedekking of een aanpassing op het zitsysteem? Er zijn verschillende opties en accessoires om jouw rolstoelfiets completer te maken. Zo is de standaard zit ook te vervangen voor een luxere zitvoorziening met extra comfort. Neem voor meer informatie contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572 472 of stuur een e-mail naar info@huka.nl. Wij adviseren je graag! Daarnaast heb je de mogelijkheid om de Diaz samen te stellen op basis van jouw wensen.

Stel jouw rolstoelfiets Diaz samen

Rolstoelfiets kopen? Maak vooraf een gratis proefrit!

Om te bekijken of de rolstoelfiets voor jullie geschikt is heb je de mogelijkheid om een gratis proefrit te maken. We zorgen er vervolgens voor dat de fiets wordt afgeleverd bij jou thuis. Daarnaast is het mogelijk om de fiets te ervaren bij jouw dichtstbijzijnde dealer of bij ons op locatie in Oldenzaal. We nemen uitgebreid de tijd voor je. Een gratis proefrit kan je eenvoudig plannen door contact met ons op te nemen via het telefoonnummer 0541-572 472 of vul onderstaand contactformulier in. E-mailen kan ook via info@huka.nl.

Veelgestelde vragen

Kom meer te weten over de Rolstoelfiets

Een vrijblijvend advies ontvangen? We staan voor je klaar.

Het adviesgesprek kan plaatsvinden bij jou thuis, bij de dichtstbijzijnde dealer of bij ons Experience center in Oldenzaal. Neem contact met ons op.

Contactformulier

  Configureer

  De Diaz in jouw favoriete kleur? Dat kan!

  De elektrische rolstoelfiets is verkrijgbaar in drie standaard kleuren, namelijk in het zwart/ grijs, staal- en azuurblauw en dennengroen/ zwart. Hierbij zijn de framedelen voorzien van deze kleur. Daarnaast heb je de mogelijkheid om tegen een meerprijs de framedelen van de rolstoelfiets in jouw favoriete RAL kleur te laten coaten. Deze mogelijkheid maakt het fietsen op de rolstoelfiets Diaz nóg leuker! De gele zitkuip, die standaard onderdeel uitmaakt van de rolstoelfiets, is voorzien van een blauwe bekleding.

  Service rolstoelfiets vanuit jouw dichtstbijzijnde dealer

  Huka heeft een uitgebreid regionaal dealernetwerk dat je kan ondersteunen met het periodieke onderhoud en eventuele reparaties voor de fiets met rolstoel voorop. In elke regio zit er een Huka dealer bij jou in de buurt. Vele Huka dealers hebben tevens een haal- en brengservice. Ideaal! Wil je de Huka rolstoelfiets graag zien in één van de showrooms? Neem dan contact op met jouw dichtstbijzijnde dealer. Niet iedere dealer heeft namelijk standaard een rolstoelfiets Diaz in zijn of haar showroom. Na overleg met ons kunnen we regelen dat er een Diaz vrijblijvend bij hen op zicht geleverd wordt.

  Ga naar de dichtstbijzijnde dealer in jouw buurt