Fiets voor senioren

Driewielfietsontdekdag Smallingerland (Friesland)

Woon je in de omgeving van Smallingerland en wil je graag kennis maken met de mogelijkheden op het gebied van de verschillende driewielfietsen? Maak kennis met de driewielfiets collectie van Huka tijdens de Driewielfietsontdekdag van de Fietsersbond in Drachten op 4 juni…

Bekijk event
driewieler fiets voor ouderen

Integra Messe (Oostenrijk)

Maak kennis met de nieuwste ontwikkelingen, producten en diensten in de zorgsector en breid je netwerk uit tijdens de Integra 2024 van woensdag 5 juni tot en met vrijdag 7 juni in Wels (Oostenrijk). Bij deze vakbeurs komen fabrikanten, speciaalzaken, therapeuten, artsen,..

Bekijk event
Driewielfietsontdekdag

Driewielfietsontdekdag Westerkwartier (Groningen)

Wil je graag op de hoogte worden gebracht van de mogelijkheden, wanneer fietsen op een tweewieler niet meer veilig voelt? Kom langs op de Driewielfietsontdekdag van de Fietsersbond in Sebaldeburen op 5 juni. Tijdens deze middag tref je de verschillende mogelijkheden op..

Bekijk event

Driewielfietsontdekdag Oldambt (Groningen)

Wil je graag op de hoogte worden gebracht van de mogelijkheden, wanneer fietsen op een tweewieler niet meer veilig voelt? Kom langs op de Driewielfietsontdekdag van de Fietsersbond in Scheemna op 12 juni 2024. Tijdens deze middag tref je de verschillende mogelijkheden..

Bekijk event

Driewielfietsontdekdagen Westerwolde (Groningen)

Woon je in de omgeving van Westerwolde en wil je graag kennis maken met de mogelijkheden op het gebied van de verschillende driewielfietsen? Maak kennis met de driewielfiets collectie van Huka tijdens de Driewielfietsontdekdag van de Fietsersbond in Ter Apel op 26..

Bekijk event
driewielfiets Cortes

Driewielfietsontdekdagen Coevorden (Drenthe)

Wil je graag blijven fietsen alleen is dat niet meer mogelijk op een tweewielfiets, omdat je je onzeker voelt of niet meer veilig is? Maak kennis met de driewielfiets collectie van Huka tijdens de Driewielontdekdag van de Fietsersbond in Sleen op 2..

Bekijk event
Fiets voor senioren

Driewielfietsontdekdag Ooststellingwerf

Wil je graag blijven fietsen alleen is dat niet meer mogelijk op een tweewielfiets, omdat je je onzeker voelt of niet meer veilig is? Maak kennis met de driewielfiets collectie van Huka tijdens de Driewielontdekdag van de Fietsersbond in Oosterwolde op 3..

Bekijk event
Driewielfietsontdekdag

Driewielfietsontdekdag Weststellingwerf (Friesland)

Fiets je graag, maar voelt het niet meer veilig en stabiel op de tweewielfiets? Maak kennis met de driewielfiets collectie van Huka tijdens de Driewielfietsontdekdag van de Fietsersbond in Weststellingwerf op 5 juli. We laten je de verschillende mogelijkheden zien en je..

Bekijk event
driewielfiets City

Driewielfietsontdekdagen in Smilde (Drenthe)

Wil je graag op de hoogte worden gebracht van de mogelijkheden, wanneer fietsen op een tweewieler niet meer veilig voelt? Kom langs op de Driewielfietsontdekdag op 18 juli 2024 van de Fietsersbond in wooncomplex ’t Beurtschip Icare in Smilde. Tijdens deze middag..

Bekijk event
Driewielfietsontdekdagen

Driewielfietsontdekdagen Maastricht (Limburg)

Wil je graag op de hoogte worden gebracht van de mogelijkheden, wanneer fietsen op een tweewieler niet meer veilig voelt? Kom langs op de Driewielfietsontdekdag van de Fietsersbond in Maastricht op 30 juli 2024. Tijdens deze middag tref je de verschillende mogelijkheden..

Bekijk event
driewielfiets met trapondersteuning

Driewielfietsontdekdagen Valkenburg (Limburg)

Wil je graag op de hoogte worden gebracht van de mogelijkheden, wanneer fietsen op een tweewieler niet meer veilig voelt? Kom langs op de Driewielfietsontdekdag van de Fietsersbond in Valkenburg op 31 juli 2024. Tijdens deze middag tref je de verschillende mogelijkheden..

Bekijk event

Driewielfietsontdekdag Terschelling

Wil je graag blijven fietsen, maar voelt het niet meer prettig op de tweewielfiets? Maak kennis met de driewielfiets collectie van Huka op 18 september tijdens de Driewielfietsontdekdag van de Fietsersbond op Terschelling. We adviseren je graag over de verschillende modellen. Tevens..

Bekijk event

Driewielfietsontdekdag Vlieland

Fiets je graag, maar voelt het niet meer verantwoord op een tweewieler? Laat je informeren over de mogelijkheden op het gebied van driewielfietsen. Deze Dutch Design fietsen brengen je veilig en stabiel waar je maar naartoe wilt. Tijdens de Driewielfietsontdekdag van de..

Bekijk event
Driewielfietsontdekdag

Driewielfietsontdekdag Leeuwarden

Is fietsen op een tweewielfiets niet meer veilig en comfortabel? Maak kennis met de driewielfiets collectie van Huka tijdens de Driewielfietsontdekdag van de Fietsersbond in Leeuwarden op 25 september. We laten je de verschillende mogelijkheden zien en je kan de verschillende modellen..

Bekijk event
duofiets orthros

The Elderly care days (Zweden)

Op 3 en 4 oktober staat onze dealer Trident op de Seniorenbeurs in Zweden die gehouden wordt in Stockholmsmässan. Meer dan 500 exposanten zijn er aanwezig. De locatie waar je inspiratie en ideeën op doet als senior! Daarnaast is er een verscheidenheid..

Bekijk event

Driewielfietsontdekdag Heerenveen (Friesland)

Woon je in de omgeving van Heerenveen en wil je graag kennis maken met de mogelijkheden op het gebied van de verschillende driewielfietsen? Maak kennis met de driewielfiets collectie van Huka tijdens de Driewielfietsontdekdag van de Fietsersbond in Heerenveen op 15 oktober…

Bekijk event
Driewielfietsontdekdag

Driewielfietsontdekdag Opsterland (Friesland)

Fiets je graag, maar voelt het niet meer veilig en stabiel op de tweewielfiets? Maak kennis met de driewielfiets collectie van Huka tijdens de Driewielfietsontdekdag van de Fietsersbond in Beetsterzwaag op 24 oktober aanstaande. We laten je de verschillende mogelijkheden zien en..

Bekijk event

Driewielfietsontdekdag De Fryske Marren

Woon je in de omgeving van de Fryske Marren en wil je graag kennis maken met de mogelijkheden op het gebied van de verschillende driewielfietsen? Maak kennis met de driewielfiets collectie van Huka tijdens de Driewielfietsontdekdag van de Fietsersbond op 4 november…

Bekijk event