Leenders fietsen Hengelo

Open dag bij Leenders Fietsen, Hengelo

Kom je uit de buurt van Hengelo en ben je je aan het oriënteren op een nieuwe driewielfiets of duofiets? Of is fietsen op een tweewielfiets lastig en wens je extra stabiliteit en veiligheid? Kom dan 2 maart naar de Open dag..

Bekijk event

Kangaroebeurs (België)

Op vrijdag 8 maart en zaterdag 9 maart staan we op de Kangaroebeurs in Gent (België). Deze zorgbeurs richt zich specifiek op baby’s, kinderen en jongeren met een beperking en het netwerk. Op de beurs tref je meer dan 80 standhouders. Thema’s..

Bekijk event
Driewieler voor ouderen

Cyclingworld (Duitsland)

Van vrijdag 15 t/m 17 maart staan we op de Cyclingworld. Als consument, dealer en branche-expert word je uitgenodigd om de beurs te bezoeken en nieuwe input en impulsen op te doen voor het komende fietsseizoen. Je treft er meer dan 250..

Bekijk event

Techniek Tastbaar, Oldenzaal

Op vrijdag 22 maart staat Huka voor de 3e keer op de Techniek Tastbaar in Oldenzaal. Techniek Tastbaar is er voor iedereen tussen de 10 en 16 jaar oud.  Naast Huka staan er nog 40 bedrijven die scholieren en ouders kennis laat..

Bekijk event
Fiets voor senioren

Open dag: Spijkerman, Haarle

Woon je in de omgeving van Haarle (Overijssel) of ben je in de buurt? En wil je graag weer genieten van het fietsen zonder fietsangst te ervaren? Of wens je extra stabiliteit en veiligheid tijdens het fietsen? Kom dan naar de Open..

Bekijk event
Spezi Spezialradmesse

SPEZI, Specialradmesse (Duitsland)

Op zaterdag 27 april en zondag 28 april staat Huka op de SPEZI. De SPEZI is de internationale fietsvakbeurs voor speciaal fietsen: waaronder driewielfietsen, vouwfietsen, revalidatiefietsen, tandems, ligfietsen, aanhangwagens en fietsaccessoires. Je treft er meer dan 100 exposanten, waarbij je tevens de..

Bekijk event
Ability Expo

Abilities Expo (Verenigde Staten)

Op vrijdag 3 mei tot en met zondag 5 mei staan we op de Abilities Expo, waarbij je alles te weten komt over producten, technologieën en hulpmiddelen wanneer jezelf, jouw dierbare of wanneer je in het werkveld te maken hebt met een..

Bekijk event
duofiets orthros

Swedish Dementia days

Je treft onze dealer Trident op de Zweedse Dementie dagen op dinsdag 21 mei en woensdag 22 mei. Tijdens deze dagen tref je diverse stands en is er ruimte voor educatie en inspiratie op het gebied van cognitieve stoornissen en dementie. Diverse..

Bekijk event
driewieler fiets voor ouderen

Integra Messe (Oostenrijk)

Maak kennis met de nieuwste ontwikkelingen, producten en diensten in de zorgsector en breid je netwerk uit tijdens de Integra 2024 van woensdag 5 juni tot en met vrijdag 7 juni in Wels (Oostenrijk). Bij deze vakbeurs komen fabrikanten, speciaalzaken, therapeuten, artsen,..

Bekijk event
duofiets orthros

The Elderly care days (Zweden)

Op 3 en 4 oktober staat onze dealer Trident op de Seniorenbeurs in Zweden die gehouden wordt in Stockholmsmässan. Meer dan 500 exposanten zijn er aanwezig. De locatie waar je inspiratie en ideeën op doet als senior! Daarnaast is er een verscheidenheid..

Bekijk event