Blijf stabiel fietsen weken

‘Blijf stabiel fietsmiddag’ in Surhuisterveen (FR)

Is het niet meer veilig en stabiel op een tweewielfiets? Wil je graag nog genieten van de mooie natuur tijdens de zachte herfstmaanden? We nodigen je van harte uit om langs te komen in de showroom van de Zorgbroeder op 26 september..

Bekijk event
Blijf stabiel fietsen weken

‘Blijf stabiel fietsmiddag’ in Elim (DR)

Wil je graag nog genieten van de mooie natuur tijdens de zachte herfstmaanden? En is het niet meer veilig en stabiel op een tweewielfiets? We nodigen je van harte uit om langs te komen in de showroom van Ellerie op 28 september..

Bekijk event
Blijf stabiel fietsen weken

‘Blijf stabiel fietsmiddag’ in Zwolle (OV)

Wil je graag nog genieten van de mooie natuur tijdens de zachte herfstmaanden? En is het niet meer veilig en stabiel op een tweewielfiets? We nodigen je van harte uit om langs te komen in de showroom van Tweewielercentrum Zwolle op 2..

Bekijk event
Seniorenbeurs Assen

Seniorenbeurs ‘Mobiliteit en Veiligheid’

Zolang mogelijk vitaal blijven, niet alleen fysiek maar ook mentaal. Dat is het thema waar het bij de seniorenbeurs ‘Mobiliteit en veligheid’ op dinsdag 3 oktober om draait. Diverse organisaties zullen de mogelijkheden laten zien waarbij je niet alleen kennismaakt met de..

Bekijk event
Blijf stabiel fietsen weken

‘Blijf stabiel fietsmiddag’ in Veendam (GR)

Wil je graag nog genieten van de mooie natuur tijdens de zachte herfstmaanden? En is het niet meer veilig en stabiel op een tweewielfiets? We nodigen je van harte uit om langs te komen in de showroom van Meijer de Fietsspecialist op..

Bekijk event
Blijf stabiel fietsen weken

Blijf stabiel fietsmiddag in Hapert (NB)

Is het niet meer veilig en stabiel op een tweewielfiets? Wil je graag nog genieten van de mooie natuur tijdens de zachte herfstmaanden? We nodigen je van harte uit om langs te komen in de showroom van Roll-on Mobilitycare op 5 oktober..

Bekijk event
Blijf stabiel fietsen weken

‘Blijf stabiel fietsmiddag’ in Edam (NH)

Wil je graag nog genieten van de mooie natuur tijdens de zachte herfstmaanden? En is het niet meer veilig en stabiel op een tweewielfiets? We nodigen je van harte uit om langs te komen in de showroom van Fietshemel op 6 oktober..

Bekijk event
Blijf stabiel fietsen weken

‘Blijf stabiel fietsmiddag’ in Teteringen (NB)

Wil je graag nog genieten van de mooie natuur tijdens de zachte herfstmaanden? En is het niet meer veilig en stabiel op een tweewielfiets? We nodigen je van harte uit om langs te komen in de showroom van  Van Oosterhout Bikes en..

Bekijk event
Blijf stabiel fietsen weken

‘Blijf stabiel fietsmiddag’ in Sittard (LB)

Is het niet meer veilig en stabiel op een tweewieler? Wil je graag nog genieten van de mooie natuur tijdens de zachte herfstmaanden? We nodigen je van harte uit om langs te komen in de showroom van Mobiliteitswereld Sittard op 13 oktober..

Bekijk event
Fiets voor senioren

Driewielfietsontdekdag Roden

Woon je in de omgeving van Noordenveld en wil je graag kennis maken met de mogelijkheden op het gebied van de verschillende driewielfietsen? Maak kennis met de driewielfiets collectie van Huka tijdens de Driewielfietsontdekdag van de Fietsersbond in Noordenveld op 26 oktober..

Bekijk event