Aangepaste fietsen
Driewielfietsontdekdag Noardeast-Fryslan

Driewielfietsen

Wil je graag weer onbezorgd fietsen? Zelfstandig en veilig eropuit om je dagelijkse boodschappen te halen? Of om met de driewielfiets te genieten van de mooie omgeving? Maak dan kennis met onze ruime collectie driewielfietsen.
Bekijk onze fietsen
Huka collectie

Duofiets

Vind je het leuk om samen eropuit te gaan, maar is het helaas niet mogelijk om zelfstandig te fietsen? De duofiets Orthros van Huka maakt het mogelijk om mobiel te blijven en fietsplezier te hebben voor twee! Dankzij de ingenieuze constructie is de wegligging zeer stabiel!
Bekijk onze fietsen
Tandem

Tandems

Is zelfstandig fietsen niet meer mogelijk? Wil je samen eropuit waarbij beide fietsers de vrijheid en controle hebben die je wenst? Maak kennis met de Copilot serie. Deze tandem serie maakt het mogelijk om samen te genieten van het fietsen. Zonder zorgen.
Bekijk onze fietsen
rolstoelfiets

Rolstoelfiets

Wil je eropuit met je rolstoel in combinatie met je maatje of iemand anders? De rolstoelfiets Diaz is een unieke combi van een fiets en rolstoel ineen die zowel voor volwassenen als kinderen verkrijgbaar is. Zodra je aangekomen bent waar je wilt zijn, is de rolstoel eenvoudig af te koppelen en te gebruiken als (duw) rolstoel.
Bekijk onze fietsen
Rolstoelscooter

Rolstoelscooter

Zoek je een alternatief voor de auto of de regiotaxi omdat je graag zelfstandig en veilig grotere afstand wilt afleggen? Zonder een inspannende transfer? Maak kennis met de rolstoelscooter Pendel! Met een maximale snelheid van 25 kilometer per uur een actieradius tot 60 kilometer kom je snel en veilig waar je wilt zijn! Wat een vrijheid!
Bekijk onze fietsen
De voordelen

Onbezorgd fietsen ondanks fysieke uitdagingen

Een ‘aangepaste fiets’ vinden we geen vriendelijke term voor de collectie aan fietsen die we in onze collectie voeren. We praten liever over een fiets die afgestemd is op jouw wensen en behoeften zodat je toch onbezorgd kunt fietsen ondanks de fysieke uitdagingen waarmee je te maken hebt. Onbezorgd en binnen de mogelijkheden die je hebt. Echter wordt de term ‘aangepaste fiets’ vaak gebruikt, vandaar dat we deze term benoemen.

Meer informatie over Huka

Waarom een aangepaste fiets van Huka?

Met brede collectie aan aangepaste fietsen van Huka is het voor bijna iedereen mogelijk om te kunnen fietsen. Vanuit Oldenzaal ontwikkelen en produceren we al meer dan 40 jaar aangepaste fietsen. De fietsen van Huka herken je aan het Dutch Design, kwaliteit? stabiliteit en functionaliteit. Daarnaast zijn er meer voordelen te benoemen:

 • Individuele aanpassingen in de vorm van maatwerk of (extra) accessoires zijn mogelijk bij iedere aangepaste fiets of ander vervoersmiddel dat we leveren.
 • De service rondom jouw Huka is een belangrijk onderdeel binnen onze organisatie. We leveren Hollandse kwaliteit waar we trots op zijn. Ons team werkt met zichtbaar plezier samen aan (nieuwe) oplossingen. Daar gaan we elke dag voor. Onbeperkt.
 • Het fietsplezier staat voorop! Jouw Huka fiets gaat jarenlang mee. Het garantietermijn van jouw Huka kan van 5 jaar worden verlengd naar 10 jaar.

Meer informatie over service
Meer informatie over garantie

Een vrijblijvend advies ontvangen? We staan voor je klaar.

Het adviesgesprek kan plaatsvinden bij jou thuis, bij de dichtstbijzijnde dealer of bij ons Experience center in Oldenzaal. Neem contact met ons op.

Contactformulier

  Configureer

  De aangepaste fiets zoals jij deze wenst!

  Met onze brede collectie aan fietsen van Dutch Design is er altijd een fiets die bij je past. Denk hierbij aan een driewieler, speciale tandem, duofiets of een rolstoelfiets. Daarnaast voeren we ook de driewielscooter en rolstoelscooter in ons assortiment.

  De aangepaste fietsen en andere vervoersmiddelen van Huka zijn voorzien van standaard uitvoering die uit te breiden is met verschillende ondersteuningen en accessoires. Dit is geheel afhankelijk van jouw wensen en de vereisten die je stelt aan de fiets. Denk hierbij aan de mogelijkheid om jouw Huka te voorzien van elektrische ondersteuning, voetopvang mogelijkheden of een heup- en of rugsteun. Je hebt daarnaast de mogelijkheid om de aangepaste fiets te kiezen in jouw favoriete RAL kleur!

  Configureer jouw City
  Configureer jouw Cortes
  Configureer jouw Orthros
  Configureer jouw Diaz

  Maak een gratis proefrit!

  Welk Huka model het beste bij je past is naast de fysieke uitdagingen waarmee je te maken hebt afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren. Heb je interesse in een proefrit dan nemen we van te voren jouw wensen en behoeften door, zodat we een goede inschatting kunnen maken welke aangepaste fiets(en) uit de collectie het beste bij je past.

  Vervolgens komen we met deze fietsen bij jou langs of bij de dichtstbijzijnde dealer, zodat je de fiets geheel vrijblijvend kunt ervaren. Een afspraak bij ons in de showroom is ook een mogelijkheid. Wil je een proefrit plannen of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572 472 of stuur een e-mail naar info@huka.nl.

  Altijd een Huka dealer voor jouw aangepaste fiets in de buurt

  Met een uitgebreid dealernetwerk verspreid over Nederland is er altijd een Huka dealer met de aangepaste fiets bij jou in de buurt. Zij ondersteunen je tevens met het periodieke onderhoud. Wij adviseren je om het periodieke onderhoud jaarlijks te doen, zodat jouw Huka jarenlang in optimale conditie blijft. Jouw dichtstbijzijnde dealer adviseert je graag hierover. Een aantal dealers hebben zelfs een gratis haal- en brengservice. Ideaal!

  Ga naar jouw dichtstbijzijnde dealer