Snel navigeren naar

Tandems
Kindertandem

Kindertandem

Wil je graag samen met je zoon of dochter onbezorgd eropuit? Of wil je graag met je client fietsen? Is daarnaast zelfstandig fietsen helaas onveilig of onmogelijk? Maak dan kennis met de kindertandem van Huka. Onze fietsen zijn zo ontwikkeld dat de passagier de meeste fietsbeleving heeft en de bestuurder de meeste controle.
Bekijk onze fietsen
volwassenen tandem

Volwassenen tandem

Wil je samen comfortabel op de fiets van de omgeving genieten? Onze collectie aan tandems voor volwassenen maakt het mogelijk om mobiel te zijn en fietsplezier te hebben voor twee! Onbeperkt en afgestemd op jullie persoonlijke omstandigheden.
Bekijk onze fietsen
Driewieltandem

Driewieltandem

Wens je graag samen te gaan fietsen en is de passagier beweeglijk? Of ervaart heeft de passagier een verminderd evenwichtsgevoel? Overweeg dan een driewieltandem. Met de driewieltandem van Huka ga je extra stabiel en veilig op weg dankzij de driewielconstructie. Zorgeloos genieten jullie van de buitenlucht!
Bekijk onze fietsen
Elektrische tandem

Elektrische tandem

Fietsen op een elektrische tandem met de haren door de wind? Het kan op onze elektrische tandem modellen! De elektrische tandem varianten van Huka zijn zowel geschikt voor kinderen als volwassenen.
Bekijk onze fietsen
De voordelen

De voordelen van de Copilot & Copilot 3

Bij de Copilot tandem serie heeft de passagier de meeste beleving op de fiets en de bestuurder de controle over de fiets. De Copilot is een tandem waarbij je als bestuurder in kunt stellen of de passagier  meetrapt. Zoek je een tandem die extra stabiel en veilig is voor een bewegelijke passagier? Of heeft de passagier een vermindert evenwichtsgevoel? Maak dan kennis met de Copilot 3. Dankzij het derde wiel kunnen beide berijders blijven zitten als de driewieltandem stilstaat. Daarnaast heeft een tandem bike uit de Copilot serie meerdere voordelen, zoals:

 • De tandems Copilot en Copilot 3 zijn verkrijgbaar in twee modellen, namelijk de begeleider volwassenen tandem en de ouder kind tandem. Daarnaast zijn er diverse onderdelen en accessoires die geheel afgestemd kunnen worden op jullie situatie. Met deze mogelijkheden kunnen we een compleet aangepaste tandem fiets voor je maken en wordt mede hierdoor ook regelmatig als therapeutische tandem ingezet. Kortom met de tandem kan je probleemloos fietsen!

Ga naar Copilot
Ga naar Copilot 3

 • Als begeleider zit je aan de achterzijde van de tandem, waarbij je het optimale zicht behoudt op het verkeer en de passagier.
 • Jullie ervaring als gebruiker vinden we enorm belangrijk! Daar luisteren we graag naar, zodat onze collectie aan tandems zo goed mogelijk aansluiten op de wensen van onder anderen jullie als fietsers. Voor nu en in de toekomst.
 • Om onbezorgd te kunnen fietsen is een goede kwaliteit en service essentieel! We leveren Hollandse kwaliteit waar we trots op zijn. Standaard ontvang je 5 jaar garantie op het frame en de voorvork. Daarbij heb je de mogelijkheid om de garantie op het frame en de voorvork te verlengen naar 10 jaar!

Meer informatie over garantie

Tandem fiets naast elkaar

Gaat je voorkeur ernaar uit om naast elkaar te zitten tijdens het fietsen, waardoor je nog gemakkelijker contact maakt met de passagier en de stabiliteit ervaart van het derde wiel zoals bij de Copilot 3? Maak dan kennis met de duofiets, ook wel tandem fiets naast elkaar genoemd. Ga voor meer informatie naar deze pagina.

Samen de tandem Copilot ervaren?

Samen ervaren of de tandem Copilot of driewieltandem Copilot 3 voor jullie geschikt is? Dat kan! Je hebt de mogelijkheid om één of beide tandem bikes uit de Huka collectie te ervaren. Je kan een gratis proefrit maken bij jou thuis, bij de dichtstbijzijnde dealer of bij Huka op locatie. Neem voor meer informatie contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572 472 of vul onderstaand contactformulier in. E-mailen kan ook via info@huka.nl. We nemen tijdens de proefrit uitgebreid de tijd voor jullie en we geven je een korte instructie, zodat je goed voorbereid bent voor jullie proefrit.

Veelgestelde vragen

Kom meer te weten over de Tandems

Een vrijblijvend advies ontvangen? We staan voor je klaar.

Het adviesgesprek kan plaatsvinden bij jou thuis, bij de dichtstbijzijnde dealer of bij ons Experience center in Oldenzaal. Neem contact met ons op.

Contactformulier

  Configureer

  Stel jouw Copilot samen

  Een aangepaste tandem fiets is maatwerk. Iedere persoon en situatie is anders. Om hier goed op aan te sluiten kunnen we diverse ondersteuningen bieden waardoor je comfortabeler kunt fietsen. Het fietsen moet veilig zijn, waarbij het fietsplezier voorop staat. Ben je nieuwsgierig geworden hoe jouw toekomstige tandem eruit komt te zien? Configureer dan jouw eigen tandem.

  Stel jouw Copilot samen
  Stel jouw Copilot 3 samen

  Je hebt hierbij de mogelijkheid om de tandem te laten uitvoeren als driewieltandem met trapondersteuning. Met deze elektrische driewieltandem is het nog comfortabeler fietsen. Maar je kunt ook denken aan opties zoals diverse alternatieve sturen, zadels of extra’s zoals een achteruitkijkspiegel of stokhouder. Kortom er is veel mogelijk! Door de verschillende opties waarmee de tandem uitgevoerd kan worden kunnen we ons voorstellen dat je hierover geadviseerd wilt worden. We helpen je graag en laten je vrijblijvend de mogelijkheden zien. Meer weten? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572 472 of stuur een e-mail naar info@huka.nl.

  Service na tandem fiets kopen

  Een Huka fiets koop je bij jouw dichtstbijzijnde dealer. Vanuit het uitgebreide regionale dealernetwerk in Nederland is er altijd een Huka dealer bij jou in de buurt. Zij ondersteunen je ook bij het onderhoud en eventuele reparaties van de (driewiel)tandem. Om jouw tandem in optimale conditie te houden adviseren we je om het periodieke onderhoud door hen te laten verrichten. Goed onderhoud aan jullie tandem zorgt er tevens voor dat jouw garantie gewaarborgd blijft.

  Ga naar dichtstbijzijnde dealer in jouw buurt