Service

service team

De service rondom jouw Huka is een belangrijk onderdeel binnen onze organisatie. We leveren Hollandse kwaliteit waar we trots op zijn. We voeren dagelijks kwaliteitsborging uit, waarbij onze Huka producten uitvoerig getest worden. Met een korte levertijd op de standaard collectie vindt de levering van jouw Huka plaats via jouw dealer.

Heb jij een Huka fiets of ander vervoermiddel in bezit en wil je graag periodiek onderhoud laten verrichten? De door jou verkozen dealer is het centrale aanspreekpunt als het gaat om reparatie-, onderhoud-, garantie- en andere service verzoeken. Zij zullen tevens de werkzaamheden hiervan uitvoeren. Bekijk via verkooppunten waar de dichtstbijzijnde dealer bij jou in de buurt zit. Heb je je fiets aangeschaft of in bruikleen via de WMO? Neem dan voor het onderhoud contact op met jouw WMO partner.  Wij hebben regelmatig contact met hen, zodat er een goede aansluiting plaatsvindt onderling. Ben je niet tevreden over de service afhandeling, dan horen we dit uiteraard graag. Hebben we het idee dat een fiets nog beter kan? Dan werken we aan een oplossing. Zo snel en goed mogelijk. We zitten vol innovatieve ambities en vernieuwen con-ti-nu. Uiteraard met de vereiste functionaliteit en Dutch design.

Aanpassingen aan jouw fiets

Aanpassingen in de vorm van maatwerk of (extra) accessoires zijn mogelijk bij iedere fiets die wij leveren. We zijn zeer flexibel. De mogelijkheden hiervan tref je op desbetreffende prijslijst van de fiets waar jouw voorkeur naar uit gaat. Onze collectie tref je via deze pagina. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572 472 of e-mail ons via info@huka.nl.

Garantietermijn verlengen naar 10 jaar

Daarnaast heb je als klant de mogelijkheid om de standaard garantie van 5 jaar op het frame en vork te verlengen naar 10 jaar! Tevens heb je standaard 2 jaar garantie op de accu en andere onderdelen.

Meer informatie over garantieverlening

Service naar dealers

Ben je dealer van ons en wil je graag ondersteunt worden met een service-, of reparatieverzoek? Geen probleem! We ondersteunen je als dealers daar waar nodig. Zo kunnen we je ondersteunen met het onderhoud van de fiets en geven we (periodieke) trainingen, zodat de kennis up to date blijft. Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0541-572 472 of stuur een email naar service@huka.nl.