MAX BIKES – Düsseldorf

MAX BIKES

“Wij zijn MAX BIKES GmbH en ons kun je vinden in Düsseldorf, Duitsland. Wij bieden fietsen en e-bikes aan voor iedereen. Jong en oud, iedereen kan bij ons terecht voor de een fiets naar wens. Onze klanten vinden precies het juiste model uit een selectie van meer dan 20 fietsen. In onze fietsenwinkel in Düsseldorf staan goed advies en service voorop”. verteld directeur Max Dörmbach. 

Max Dörmbach, eigenaar bij  MAX BIKES GmbH aan het woord

“Wij zijn niet alleen experts in fietsverhuur, maar beschikken ook over een 300 m² grote fietsenwinkel met eigen servicewerkplaats in Düsseldorf-Heerdt, Duitsland. Wat je ook voor een fiets uitkiest bij ons, wij bieden eerlijke prijzen, transparante contracten en gedetailleerd advies. Ben je op zoek naar een speciaalfiets of driewieler? Dan hebben wij mooie Huka modellen in onze showroom staan. De Huka City en de Cortes. Wil je daar meer informatie over, kom gerust langs en wij vertellen je er van alles over. Ook verkopen we diverse stadsfietsen, trekkingfietsen, racefietsen, mountainbikes en bakfietsen, en deze zijn per direct beschikbaar. Als er iets niet werkt aan uw fiets, breng het dan gewoon naar onze werkplaats. Hier krijg je onmiddellijke hulp, snelle afspraken, deskundig advies en zelfs een haal- en brengservice!”

Maak een afspraak voor een adviesgesprek, of een proefrit!

Wij verheugen ons op jou komst, en staan dan ook graag voor je klaar! Bel ons gerust en wij plannen samen een afspraak in zodat we rustig alle mogelijkheden kunnen bespreken.

Bezoekadres: Heerdter Land Str. 141, 40549 Düsseldorf, Duitsland
Telefoon: 0049 211 545 71 260
E-mail: mail@max-bikes.de

Openingstijden MAX BIKES GmbH – Düsseldorf

Maandag  Gesloten
Dinsdag  10.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag  10.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag  10.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag  10.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag  10.00 uur tot 13.00 uur
Zondag  Gesloten

Terug naar overzicht verkooppunten