Fietsspecialist event

Driewielfietsontdekdag Noardeast-Fryslan

Het is weer tijd voor het Huka fietsspecialist event! We zorgen ervoor dat je op de hoogte wordt gebracht van de belangrijkste USP’s van onze nieuwste duofiets en geven je een update over onze Huka collectie. Daarnaast geeft gastspreker Arjan Bloemendaal een inspirerende sessie, met tips & tricks, op welke wijze je nog meer Huka’s kunt verkopen.

Voor de liefhebbers en nieuwe dealers sluiten we het programma af met een rondleiding. Kortom het belooft een interessant programma te worden!

DATUM

Maandag 11 maart 2024

PROGRAMMA

10.00  uur Ontvangst met koffie & iets lekkers  


10.15 uur Welkom door Rob Lotgerink (Managing director)  
10.30 uur Sessie 1: Wat zijn onze ambities? En hoe zien we de samenwerking met jullie als dealer voor ons?  
11.00 uur Sessie 2: Update over onze collectie & een tipje van de sluier: een nieuwe Huka fiets  
12.00 uur Heerlijke Twentse lunch  
12.45 uur Sessie 3: Tips & tricks om meer Huka’s te verkopen  
13.30 uur Rondleiding & borrel of fris  

SESSIES

Sessie 1: wat zijn onze ambities? En hoe zien we de samenwerking met jullie als dealer voor ons?
Huka opereert wereldwijd en bruist van de ambities! In deze sessie nemen we jullie mee in onze visie en en hoe we onze samenwerking met jullie als dealer voor ons zien.

Sessie 2: update over onze Huka collectie
Huka ontwikkelt continu. We verbeteren onze huidige collectie en breiden de collectie gedurende de tijd uit. Tijdens deze sessie geven we jullie een update over onze collectie en gaan we in op de belangrijkste USP’s van de nieuwste fiets: de duofiets Orthros. Daarnaast delen we alvast de eerste ontwikkelingen rondom een nieuwe Huka fiets. Het is de bedoeling dat we deze nieuwe fiets dit jaar aan jullie gaan introduceren.

Sessie 3: Tips & tricks om meer Huka’s te verkopen
Tijdens deze sessie geeft gastspreker Arjan Bloemendaal tips en tricks die je kan gebruiken tijdens het verkoopproces. Hij zoomt hierbij in op onze doelgroep en hij gaat in op een aantal simpelere aandachtspunten, zodat je nog meer Huka’s kunt verkopen in de winkel.

LOCATIE

In ons Experience Center aan de Münsterstraat 13 te Oldenzaal.

BEN JIJ ERBIJ?

Wil je je aanmelden voor het ‘Huka Fietsspecialist Event’? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Uiteraard is een collega ook van harte welkom! Heb je vragen over het ‘Huka Fietsspecialist Event’? Neem dan contact op met Louise Jonkman via het telefoonnummer 0541-572 472 of stuur een e-mail naar l.jonkman@huka.nl.

Tot dan!

AANMELDFORMULIER


    Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?
    Schrijf mij in voor de nieuwsbrief