Fietsspecialist event - Huka

Huka Fietsspecialist Event

Wij heten je van harte welkom!

Het is weer tijd voor een Huka fietsspecialist event! We zorgen ervoor dat je na afloop op de hoogte bent van de belangrijkste USP’s van onze fietsen en hoe je ervoor kunt zorgen dat je meer traffic naar je locatie krijgt. Graag nodigen we je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn! 

Daarnaast gaan we tijdens het event in op onze doelgroep. Wat zijn de ongemakken waar ze tegenaan lopen, wanneer komen ze in aanmerking voor een PGB etc? Voor de liefhebbers en nieuwe dealers sluiten we het programma af met een rondleiding. Kortom het belooft een interessant programma te worden!

DATUM

Maandag 23 maart 2020

PROGRAMMA

10.30  uur Ontvangst met iets lekkers  


10.45 uur Welkom door Bas Alink  
10.50  uur Sessie 1: USP’s van de Huka collectie  
12.00 uur Heerlijke Twentse lunch  
12.30 uur Sessie 2: Hoe krijg je meer geïnteresseerde bezoekers naar je locatie?  
13.00 uur Sessie 3: Inzoomen op de doelgroep  
13.30 uur Borrel  

SESSIES

Sessie 1: USP’s van de Huka collectie
Tijdens deze sessie gaan we in op de belangrijkste verkoopargumenten van iedere fiets uit onze collectie. Hierbij geven we een compleet overzicht, zodat je gemakkelijker een Huka kan verkopen.

Sessie 2: Hoe krijg je meer geïnteresseerde bezoekers naar je locatie?
De markt en daarmee de klant is de afgelopen jaren verandert. De huidige consument is 24/7 online. Daarnaast zie je een beweging ontstaan dat ambachtelijk, lokaal en gezond een steeds belangrijkere rol gaan spelen.  Hoe ga jij daar als fietsspecialist mee om? Welke mogelijkheden er zijn en hoe je daarop in kan spelen zal behandeld worden tijdens deze sessie.

Sessie 3: Inzoomen op de doelgroep
Een Huka fiets verkopen lijkt soms simpeler als gedacht. Tijdens deze sessie zoomen we in op onze doelgroep. Waar loopt de doelgroep tegenaan? En wanneer komen ze bijvoorbeeld in aanmerking voor een PGB?

LOCATIE

Münsterstraat 13 te Oldenzaal

BEN JIJ ERBIJ?

Wil je je aanmelden voor het ‘Huka Fietsspecialist Event’? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Uiteraard is een collega ook van harte welkom! Heb je vragen over het ‘Huka Fietsspecialist Event’? Neem dan contact op met Louise Jonkman via het telefoonnummer 0541-572 472 of stuur een e-mail naar l.jonkman@huka.nl.

Tot dan!

AANMELDFORMULIER


    Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?
    Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

    Meer van Huka? Meld je aan!