• nl
  • en
  • de

Vind een Huka dealer in de buurt

Er is altijd een Huka dealer dichtbij

Met een uitgebreid aanbod aan dealers in Nederland en een geselecteerd dealernetwerk in het buitenland is er altijd een Huka-dealer dichtbij. Voer je postcode of woonplaats in en je vindt de dichtstbijzijnde dealer. Staat de dealer van je voorkeur er niet tussen of neem je liever rechtstreeks contact met Huka op? We horen graag van je.

Voor consumenten:
We werken via onze dealers samen met de meeste gemeenten in Nederland. Neem contact met ons op over alle (financiële) aanschafmogelijkheden via jouw gemeente, verzekeraar of andere zorginstelling. Onze jarenlange ervaring zetten we graag in om ook op deze manier jouw wereld makkelijker te maken.

Liever iemand aan huis of een van de modellen thuis uitproberen en passen? Ook dat regelen we graag voor je. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Voor dealers:
Heb jij zelf een rijwielhandel en heb je net als veel andere rijwielhandelaren, steeds vaker klanten met behoefte aan meer stabiliteit en veiligheid?
Of vragen ze naar een driewieler? Wij helpen jou verder zonder kostbare vierkante meters in jouw winkel of showroom te reserveren. Wil je meer weten? Neem dan contact op!

   Een greep uit onze samenwerkingspartners:

   Huka Experience Center:

   Ook een Huka experience center worden?

   We horen graag van je

   Meer van Huka? Meld je aan!