Wellicht word jij onze nieuwe Huka dealer in jouw regio! - Huka

Word ook Huka dealer!

Wat leuk dat je interesse hebt om Huka dealer te worden! Vanuit Huka werken we met verschillende Huka regio’s. Dit houdt in dat in elke regio zich een Huka dealer bevindt, zodat er voor de eindgebruiker altijd een Huka dealer in de buurt zit. De meeste Huka regio’s zijn ingevuld met een Huka dealer. Echter zijn er ook nog een aantal regio’s waar we op zoek zijn naar nieuwe Huka dealers, omdat deze regio’s nog niet voorzien zijn van een Huka dealer.

Word je dealer, dan heeft de eindgebruiker onder anderen bij jouw winkel de mogelijkheid om Huka fietsen vrijblijvend te proberen en adviseer je welke Huka fiets of ander vervoersmiddelen het beste bij hen past. Daarnaast vinden we het belangrijk dat we met jou als dealer een goede samenwerking aangaan. Enerzijds willen we graag een goede service bieden aan onze (potentiƫle) eindgebruikers. Anderzijds willen we graag nog meer potentiƫle eindgebrukers enthousiast maken over onze collectie aan fietsen en andere vervoersmiddelen.

Wellicht word jij onze nieuwe Huka dealer in jouw regio! Wil je meer informatie over het dealership met ons? We horen graag van je!

    Actief op social media? We volgen je graag: