Mobiel Kwestie

“Mobiel Kwestie is een orthopedisch bedrijf gespecialiseerd in mobiliteitshulpmiddelen waaronder drie- en vierwielfietsen. Ons bedrijf is gevestigd in Diksmuide en is actief  in heel West- & Oost-Vlaanderen. Wij bieden demo-modellen aan, waaronder de Huka Cortes en Huka City, die zowel bij ons als op locatie getest kunnen worden. Indien er interesse is in andere modellen, regelen wij graag een demonstratie bij de fabrikant!” aldus Andries van Mobiel Kwestie.

Andries De Muynck van Mobiel Kwestie aan het woord

“Mobiel Kwestie, gelegen in West-Vlaanderen te Diksmuide, is opgericht door mijn vader, een kinesist die later als directeur bij Orthotaal werkte. Bij Orthotaal begeleiden ze kinderen en volwassenen met een beperking. Hier maakte hij kennis met de technische orthopedie, wat uiteindelijk de basis legde voor Mobiel Kwestie. In 2009 begonnen we als bijberoep, eerst met particuliere klanten en later ook met samenwerkingen met zorginstellingen, apotheken en thuisverplegers,” aldus Andries De Muynck.

“Tegenwoordig zijn we erkend door alle zorgkassen en het VAPH. Naast mijn studie Orthopedie heb ik ook een technische achtergrond, wat heeft geleid tot een grotere focus op herstellingen en service. Zo is onze wachtdienst “Permanent Op Wieltjes” (POW) ontstaan, die ook op zaterdagmiddag, zon- en feestdagen beschikbaar is voor dringende interventies. Ons team bestaat inmiddels uit vijf personen, en we hopen deze groei de komende jaren voort te zetten. Actief in West- & Oost-Vlaanderen streven we ernaar steeds meer mensen te bereiken en te ondersteunen bij hun zoektocht naar het meest geschikte mobiliteitshulpmiddel. Ons motto is dan ook “kwestie van mobiel te zijn,” en daarbij begeleiden we mensen van A tot Z. Onze missie is het bieden van een zo hoog mogelijk percentage zelfredzaamheid en onafhankelijkheid door het verstrekken van het meest geschikte orthopedische hulpmiddel!”

Bent u geïnteresseerd in één van de Huka driewielfietsen? Maak dan snel een afspraak!

“Wij werken momenteel uitsluitend op afspraak, zodat we voldoende tijd kunnen nemen om te luisteren, u persoonlijk verder te helpen en te begeleiden. Afspraken kunnen online worden gemaakt via onze website of via onderstaande contactgegevens.”

Bezoekadres: Kaaskerkestraat 56A, 8600 Diksmuide, België
Telefoonnummer: +32 (0) 51 79 24 44
E-mail: info@mobielkwestie.be

Openingstijden Mobiel Kwestie

Maandag gesloten
Dinsdag 9.30 tot 12.30 – 13.00 tot 17.00 uur
Woensdag 9.30 tot 12.30 – 13.00 tot 17.00 uur
Donderdag 9.30 tot 12.30 – s’middags op afspraak
Vrijdag 9.30 tot 12.30 – 13.00 tot 17.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Wil je liever een afspraak buiten deze openingsuren (of op maandag), kun je contact opnemen met ons via: +32 (0)51-79 24 44 of via info@mobielkwestie.be.

Terug naar verkooppunten