Driewieler City

De driewieler City is voorzien van een eigentijdse look van Dutch Design en heeft nóg meer fietscomfort.

De fiets is ontwikkeld voor gebruikers die behoefte hebben aan meer stabiliteit en extra veiligheid voor veelvuldig gebruik. De City maakt je mobieler en onafhankelijk!

 

Vanaf € 2315 excl 9% BTW
Beschrijving en voordelen
Driewieler voor ouderen
Willem

Fietst zorgeloos waar hij naartoe wil.

Voordelen

  • Uiterst stabiel, veilig en wendbaar door het differentieel en lage zwaartepunt.
  • Leverbaar met een krachtige service vriendelijke trapondersteuning.
  • Verkrijgbaar in twee maatvoeringen met een zeer lage instaphoogte (19 cm).
  • Voorzien van hydraulische schijfremmen achter (weinig kracht benodigd om te kunnen remmen).
  • 10 jaar garantie op het frame en voorvork. Na registratie via deze pagina.

De sportieve Dutch design stadsfiets

Met de sportieve Dutch Design stadsfiets fiets je waar je maar naartoe wilt zonder zorgen. Vanwege het grote instelbereik van het zadel en twee maatvoeringen (size M en L), kan een optimale zithouding aangenomen worden. Daardoor is de licht lopende City geschikt voor vele personen.

De zeer lage instaphoogte (19 cm), zorgt ervoor dat je nog gemakkelijker kunt op- en afstappen. Zeer gewenst wanneer je minder goed kan vertrouwen op je evenwicht. Daarnaast is deze driewieler geheel op jouw wensen en omstandigheden af te stemmen. Ook is het mogelijk om de fiets in jouw favoriete RAL kleur te laten maken. Standaard wordt de City geleverd in het mat lichtgrijs of mat azuur blauw.

 

De licht lopende fiets met stabiliteit

De stabiele driewielconstructie zorgt ervoor dat je uiterst stabiel, veilig en wendbaar jouw fietsroutes kunt maken. Wel zo prettig als je eropuit wilt met de fiets of wanneer de fiets essentieel is voor jouw mobiliteit en om je actieradius te vergroten.

De hydraulische schijfremmen achter hebben als eigenschap dat je weinig kracht nodig hebt om te kunnen remmen. Zeer prettig in gebruik en een bijkomend voordeel van de fiets als je weinig kracht hebt in je handen.

 

Specificaties

Materiaal frame & afwerking gepoedercoat staal (minder milieubelastend)
Elektrische ondersteuning Optioneel, Bafang voorwielmotor 65 Nm
Bandenmaat voor in inch (ETRTO) 24 x 1,75 (47-507)
Bandenmaat achter in inch (ETRTO) 20 x 1,75 (47-406)
Binnenbeenlengte in mm City M: 680-960, City L: 790-980
Instaphoogte in mm 190
Zadelhoogte tot de grond in mm City M: 690-1080, City L: 820-1180
Cranklengte in mm 170
Maximale belasting in kg 130
Lengte x breedte in mm 1675 x 785

De City is voorzien van een aantal standaard onderdelen.

Zo is de City standaard voorzien van onder andere een parkeerrem, een grotendeels gesloten kettingkast, hydraulische beremming, anti-lekbanden en een veiligheidsslot (AXA solid). Een uitgebreide omschrijving van de standaard uitvoering tref je hieronder in het document '(technische) product informatie'. Daarnaast kunnen we de City uitbreiden met diverse beschikbare onderdelen en accessoires.

City_parkeerrem Parkeerrem
City_balanspedaal Balanspedaal
City_rugsteun met adaptie Heupsteun met buikriem
City_vlinderstuur Vlindermodel stuur

Accessoires & opties

Optimaal fietscomfort in stijl. Met de accessoires pas je de lage instapfiets City nog meer aan op jouw wensen. Zo is het stuur verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, afhankelijk van hoe jij het prettigst fietst. Daarnaast kan je de City uitbreiden met bijvoorbeeld een achteruitkijkspiegel, een rugsteun, voetfixaties of een ander stuur.

Documentatie

Onbezorgd fietsen in een eigentijdse kleur

Heb je al kennisgemaakt met de eigentijds kleuren van de City? Je kan kiezen uit metallic blauw, gun metal silver of crème wit (Country Edition).

Heb je liever een andere kleur? Geen probleem. Optioneel kunnen we het frame van jouw City voorzien in de door jouw gewenste RAL kleur. In onderstaande documenten tref je meer informatie over de City. Wil je graag persoonlijk geholpen worden? Neem gerust contact met ons op.

Video's
Klantervaringen
Bert (77), een ondernemende man die zich graag inzet voor de wijk en gemeenschap in Sittard, fietst..
Klantervaringen
Irene (68) had een goedlopende lunchroom en vlaaierie in Zevenaar, totdat haar knieën het begaven en..
Klantervaringen
Scania vrachtwagens en truckers spotten zijn Tim (27) zijn lust en zijn leven. Vanaf kleins af aan..
Service

Service & garantie

De service rondom jouw Huka is een belangrijk onderdeel binnen onze organisatie. We leveren Hollandse kwaliteit waar we trots op zijn.

We voeren dagelijks kwaliteitscontroles uit, waarbij onze Huka producten uitvoerig getest worden. Deze kwaliteit vind je terug in de garantie op jouw Huka fiets. Je ontvang namelijk 10 jaar garantie op het frame en voorvork na registratie. Met een korte levertijd op de standaard collectie vindt de levering van jouw Huka plaats via de verkozen dealer. Zodoende kan je relatief snel genieten van jouw nieuwe bike!

Meer informatie over onze service
Meer informatie over de garantie

 

Driewieler City Nieuws

Een vrijblijvend advies ontvangen? We staan voor je klaar.

Het adviesgesprek kan plaatsvinden bij jou thuis, bij de dichtstbijzijnde dealer of bij ons Experience center in Oldenzaal. Neem contact met ons op.

Contactformulier