Profile Quist fietsspecialist

Mobiliteitshulpmiddelen winkel

“Sinds 1947 is Profile Quist fietsspecialist een begrip in Den Haag en omgeving. Met een professionele werkplaats met 6 monteurs in dienst staan we altijd klaar om jou te voorzien van deskundig advies. Sinds 4 jaar zijn we dealer van Huka en die samenwerking bevalt goed!” aldus Pim Quist, eigenaar bij Profile Quist fietsspecialist. 

Pim Quist, mede-eigenaar bij Profile Quist fietsspecialist, aan het woord

“We merkten dat in de regio de vraag naar driewielfietsen steeds meer steeg. Toen zijn we op zoek gegaan naar een aanbieder en we kwamen uit bij Huka. De prijs/kwaliteit verhouding is heel goed van de Huka fietsen. Ze zien er mooi uit en het zijn zonder meer goede fietsen! Als klanten bij ons een Huka willen uitproberen, hebben we daar de ruimte voor. Ik loop ook graag met ze mee als ze voor het eerst op een driewielfiets gaan fietsen. Het is zelfs mogelijk om een proefrit op een Huka aan huis te doen.”

“Bij Profile Quist fietsspecialist hebben we verstand van zaken en verlenen we een prettige service. Daar staan we voor! We ontzorgen graag onze klanten met onze haal- en brengservice. Voor onderhoudsbeurten aan jouw Huka doen we dat ook graag!” aldus Pim Quist.

Gratis proefrit bij onze fietsenwinkel omgeving Den Haag – De Lier – Leiderdorp

“Wil je een afspraak maken voor een proefrit en deskundig advies van één van onze fietsspecialisten? Dat kan bij onze fietsenwinkel in de omgeving Den Haag – De Lier – Leiderdorp! Neem contact op via onderstaande gegevens. Een van onze fietsspecialisten neemt graag de tijd voor je. In onze showroom staat de Huka Vasco altijd klaar voor een proefrit. Als je een proefrit wilt maken op een andere Huka, is dat ook een mogelijkheid. Samen met Huka zorgen we er dan voordat de fiets naar de showroom komt of bij jou thuis”, aldus Pim Quist.

Bezoekadres: Badhuisstraat 10, 52584 HE Den Haag
Telefoonnummer: 070-355 5562
E-mail: info@profile-quist.nl

Openingstijden Profile Quist

Maandag 9.00 uur tot 18.00 uur
Dinsdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag gesloten
Donderdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Zondag gesloten

Terug naar overzicht verkooppunten